468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #11 Sosyal Kullanıcısı dedi: Prey diye bir oyun; şuradan ulaşabilirsiz Prey | Download and Buy Today - Epic Games Store Download and play Prey at the Epic Games Store. Check for platform availability and price! www.epicgames.com Verirse size güzel o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Sosyal Kullanıcısı dedi: Prey diye bir oyun; şuradan ulaşabilirsiz Prey | Download and Buy Today - Epic Games Store Download and play Prey at the Epic Games Store. Check for platform availability and price! www.epicgames.com Verirse size güzel o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
KS KS Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 26 Aralık 2021 #12 Tesla Bobini dedi: Önceden vermişti bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet, önceden 2 veya 3 kez vermişti hala da vermeye devam ediyor.
Tesla Bobini dedi: Önceden vermişti bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet, önceden 2 veya 3 kez vermişti hala da vermeye devam ediyor.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 26 Aralık 2021 #13 Control'u defalarca bedava yaptılar (sadece Epic Games için demiyorum) umarım Control yerine başka oyun verilir derdim ama Control verileceği netleşti artık.
Control'u defalarca bedava yaptılar (sadece Epic Games için demiyorum) umarım Control yerine başka oyun verilir derdim ama Control verileceği netleşti artık.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Aralık 2021 #14 Control önceden verildi zaten. Tekrar vereceğini sanmıyorum.
KS KS Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 26 Aralık 2021 #15 siriius dedi: Control önceden verildi zaten. Genişletmek için tıkla... Önceden verilmiş oyunları da ücretsiz yapabiliyorlar.
siriius dedi: Control önceden verildi zaten. Genişletmek için tıkla... Önceden verilmiş oyunları da ücretsiz yapabiliyorlar.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.851 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #16 Epic Games'in şu ana kadar oyunları beni tatmin etmedi sizi etti mi?
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Aralık 2021 #17 Ne controlmüş be önce Epic Games verdi sonra Amazon şimdi yine veriyorlar başka oyun mu kalmadı yahu.
Ne controlmüş be önce Epic Games verdi sonra Amazon şimdi yine veriyorlar başka oyun mu kalmadı yahu.
KS KS Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 26 Aralık 2021 #18 eness24 dedi: Epic Games'in şu ana kadar oyunları beni tatmin etmedi sizi etti mi? Genişletmek için tıkla... Beni sadece vampyr tatmin etti sıkıldığım da öylesine oynuyorum, diğerleri pek şey değil.
eness24 dedi: Epic Games'in şu ana kadar oyunları beni tatmin etmedi sizi etti mi? Genişletmek için tıkla... Beni sadece vampyr tatmin etti sıkıldığım da öylesine oynuyorum, diğerleri pek şey değil.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 26 Aralık 2021 #19 Remnant From The Ashes, Alien Isolation iki kere verildi. Surviving Mars' ı da Steam, Humble Bundle ve Epi Games verdi.
Remnant From The Ashes, Alien Isolation iki kere verildi. Surviving Mars' ı da Steam, Humble Bundle ve Epi Games verdi.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #20 siriius dedi: Control önceden verildi zaten. Tekrar vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Epic defalarca "Duplicate" oyun verdi zaten.
siriius dedi: Control önceden verildi zaten. Tekrar vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Epic defalarca "Duplicate" oyun verdi zaten.