Epic Games Çıldırdı!

bazıları ise çöp.
Steam random key'den çıkan oyunlardan daha iyi düşünceme göre. Ayrıca genelde hyper light drifter tarzı oyunlar dağıtıyorlar (oyun kategorisini unuttum) ki bence gayet eğlenceli oyunlar. Tabi bazı oyunlar açılmayabiliyor ama zamanla düzeltiyorlar.

Bilmiyorum, bende bir sıkıntı yok, birçok kişide de yok gibi gözüküyor. Olsa mutlaka haber olurdu. Demek ki sizden kaynaklı bir sorun var. Epic Games'le ilgili genel bir sorun yok, bunun altını çizelim.

Arkadaşlar ben bu epic games in launcurunu yükleyemedim. Hata 2503 hatası veriyor. Yardımcı olucak varmı?

Bugün bedava olmayacak mıydı bu oyun? Epic Games sayfasında bedava oyun ile ilgili görseller kaldırılmış. Vazgeçmiş olabilirler mi?

Steam şaşırma, sabrımızı taşırma!
Yalnız Epic Games coştu, tek eksisi daha iyi oyunları bedava dağıtmalı. (Kingdom Come Deliverance'den bahsetmiyorum.)

İnternet sitesinde görseller yok. Uygulamada mağaza sekmesinde görünüyor. Dediğin gibi yarınmış ücretsiz dağıtılacağı tarih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…