Epic Games çok özel bir firma

Katılıyor musun?

  • Evet

    Oy: 57 54,8%
  • Hayır

    Oy: 47 45,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    104
@Caner Uncu Launcher piyasasında evet ama genel olarak bakarsak tam tersi geçerli. Epic Games'in neden bu kadar kötü bir Launcher ile piyasaya çıktığını kimse anlamış değil zaten. Çok daha iyisini yapabileceğini yıllar önce kanıtlamış bir firma.

Üreticiden aldığı payı ne yapacaksın? Sana mı dokunuyor ucu?
Bana dokunuyor. İnsanların çoğu Launcher olarak kıyaslamakta haklı aslında. Ama firma olarak çamur atmalarını anlamıyorum.
 
:D birşeyin alternatifi çıktımı ölümüne kıyas yapmayı ne kadar çok seviyoruz. Her yerden launcher fışkırması hariç hiç bir şikayetim yok. Ve bu hiçbirini özel kılmıyor. Tamamen "Menfaat" meselesi. Hepsinin iyi taraflarından faydalanıp gerisini geçmek lazım.
 
Şahsen bir oyun iki tarafta da aynı fiyata satılsa ilk tercihim steam olur. Bence burada önemli olan nokta kimin daha ucuza sattığı. Steam'in ek özelliklerini (komunite pazar vb.) pek kullanan birisi degilim.
Epic'in en sevdiğim yanı bedava oyun vermesi. Onun dışında bir artısı benim gözümde yok.
 
Sektörde lider değilsen ve liderliğe oynamak istiyorsan Epic gibi hareket etmeye mecbursun ya da ömür boyu GOG gibi sürünürsün. Epic Games şu an Steam'in konumunda olsaydı yine sana böyle bedava oyunlar yağdıracağını ve yapımcılardan daha düşük pay alacağını düşünecek kadar saf olamazsınız.
 
Dostlar evet, arayüz olarak Steam iyi ama Allah aşkına birde diğer yanlara bakın.
PC'de Steam tüm gün açıkken, Epic Games sadece bedava oyun alınırken açılıyor birçok PC'de.
Yani, birçok insan sadece bedava oyunlar için giriyor.
 
Bana dokunuyor. İnsanların çoğu Launcher olarak kıyaslamakta haklı aslında. Ama firma olarak çamur atmalarını anlamıyorum.
Oyun yapıyorsan dokunması normaldir. Ticareti bilen kişiler bu sorunun cevabını bilir zaten. Steam ile aynı değerde veya yaklaşık değerde pay alsaydı bu sefer üretici, ürününü daha ünlü ve geniş bir kitlede sunmak isterdi. Yani Steam'i seçerdi. Epic'in bunu yapmasındaki amaç da zaten aradaki farkı veremeyecek veya verirken sıkıntı yaşayacak kadar küçük yapımcıları kendine çekmektir.

Babasının hayrına değil, rakip olmak için yapıyor.
 
Maalesef öyle. Herkes kötü düşünüyor. Aynı yerde olsa değer vermez gibi. Ben şu ana kadar Epic'ten 3900 TL'lik mal aldım. Projem için. Kim bunu yapar?
Çıkarını düşünen herkes yapar.

Sen Steam olsa dağıtır mısın? Adamlar tepe nokta, daha üstünü yok. Herkesin bir rütbesi var.

Kimse Steam'i bedava oyun vermiyor diye terk etmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı