Epic Games DLC'siz oyun yükleme

Bu linkteki çözümü uygulayın.

Selam arkadaşlar. Bu çözüm afedersiniz ama saçmalık. DLC’leri yönet diye bir seçenek yok orda. Epic Games de böylelikle zaten Steam’ın ancak tuvalet kağıdı olmayı hakeder. Özürlü launcher yapacaksanız yap ma yın. 2 saattir kafa yoruyorum burda adamlar bana resmen zorla DLC yükletiyor. SSD’de de yer kalmadı. Ben oyunu indirdim, oynadım daha sonra Aa, DLC’ler de varmış diye bunlar da dursun dedim ileri zekalılar DLC’siz oyuna sokmuyor bizi. Kısayol vardı Masasüstünde gittim yok olmuş. Etmediğim küfür kalmadı. DLC’m var ulan sal yöneteyim istemiyorsam indirmiycem allah allaaah. Yapacakları launcherın ben ellerinden öpeyim.

Konuyu açan arkadaş da ben gibi indirmek istemiyor mesela ve konuyu okumadan cevap yazanlar geliyor.Komple indirmek istemiyoruz ve EpicGs’in umrunda değil. Bize zorla yükletiyorlar DLC’i aldıysan yükleyecen ulan misali.

İndirme işlemi başladığında 40-50GB arası bir indirme yapması gerekli. İndirme işlemi başladığında 107GB indirmiyor. Asıl oyunu indirdiğinizde Epic Games Launcher kütüphanesinde oyunun adının sağındaki üç noktaya bastığınızda DLC'leri yönet veyahut ona benzer bir seçenek göreceksiniz. Oradan işleminizi yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 441

İndirme işlemi 45 GB. Sizin gördüğünüz 100 GB olan oyunun kurulum sonrası genişlemiş hali. Zaten bu yüzden DLC için alan istiyor oyun indirme işlemi başlatılırken.

DLC'leri almasanız bile muhtemelen göründüğünden daha fazla alan isteyecekti oyun. Bence biraz sakinleşip göz ardı edebileceğiniz kusurları göz ardı edip alan ayarlamaya çalışarak Epic Games'in sunduğu ücretsiz oyun keyfini yaşayabilirsiniz. Ya da sinirlenmeye devam edip yine de Epic Games'in sunduğu ücretsiz oyunu oynamaya devam edersiniz :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı