Epic Games Durmadan yeniden başlatma sorunu

Alperen FİDAN

Centipat
Arkadaşlar benim kuzenimin bilgisayarı Fortnite açıyor ama oyuna girdiğinde epic şifresi ve kullanıcı adı girin diyor. Girince de yeniden başlat ya da çık diyor. Yeniden başlatınca yine aynısını diyor. Kuzenimin sistemi;
İşlemci: Intel Pentium Dual Core E6700 3.2 GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5450 1 GB
RAM: 8 GB 1600MHz DDR3
Benim sistemim onunkinden daha kötü ama benim bilgisayarım sorunsuz açıyor benim sistemim;
İşlemci: Intel i3 530 2.93GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5450 512MB
RAM: 6 GB 1333MHz DDR3
Sorunun çözümünü biliyorsanız lütfen yazınız.

Arkadaşlar Fortnite adlı oyunu bilmeyen yoktur aramızda. Fortnite'da daha geçen sezon (9. Sezon) oyuna giriş yapabilen kuzenim yeni X. Sezon da şu sorun ile karşılaşmaya başladı; Oyuna giriyor yaklaşık 35-40 dk yükleniyor ekranında bekledikten sonra kullanıcı adı ve şifre istediği bir ekran açılıyor. Kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra ise "Fortnite sunucularına bağlanılamadı" diyor ve "yeniden başlat" ya da "çık" seçeneklerini sunuyor. Yeniden başlatsa da çıkıp girse de her seferinde bu sorun ile karşılaşıyor. Sadece kendi bilgisayarında oluyor ve bundan daha kötü bilgisayara sahip arkadaşım oyuna sorunsuz girebiliyor.

Aşağıdaki soruna benziyor sanırsam. Galiba şu site size yardımcı olabilir. 😄

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı