Epic Games EA App hesabına erişilemiyor

0xdeadbull

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Birkaç gündür cebelleştiğim bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Birkaç ay önce, kardeşimin bilgisayarından kendi Epic Games hesabıma girerek, NFS Heat ve NFS Unbound oyunlarını satın aldım. Sonrasında ise oyunu başlatabilmem için Epic Games tarafından EA servisine yönlendirildim ve hesap açtım. Açtıktan sonra birkaç kez oynayıp, kardeşimin bilgisayarından hesaplarımı kaldırdım.

Geçen gün ise kendime yeni bir bilgisayar aldım ve ilk işim NFS oyunlarımı oynamayı istemek oldu. Ama Epic Games hesabıma girip, NFS Heat veya Unbound'u açmak istediğimde, bir türlü EA hesabıma erişemiyorum. Şifreyi ve kullanıcı adımı doğru bilmeme rağmen, giriş esnasında "bazı şeyler yanlış gitti" diye hata alıyorum. Şifreyi yenilemek istediğimde ise, bilmediğim bir maile kod gönderiyor.

Ne yapacağımı bilemedim ve internette adamakıllı bir çözüm de bulamadım. En son 3 gün önce EA'e yardım davası oluşturdum fakat henüz sonuçlanmadı. Eğer bir çözüm bulamazsam, oyunları boşu boşuna almış olacağım ve bu gerçekten hem sinir bozucu hem oldukça üzücü.
Üstelik buna benzer bir durum da, yine satın aldığım The Crew 2 oyununda yaşıyorum. Ubisoft'da " bu hesap daha önce bağlandı" diyerek benzer hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• eahata2.png
    eahata2.png
    675,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2025-03-05 212837.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-05 212837.png
    716,4 KB · Görüntüleme: 31
Acaba yanlışlıkla kardeşinin EA hesabına bağlamış olabilirimsin. Bir de EA Games'in clinetini ayrıyeten indirip güncellemesini yaptın mı oda bazen sıkıntı çıkarıyor. EA Games artık girişler çok ilginçleşti bende de belirlediğim şifreye göre girmiyor. Her girmek istediğimde kısıtlı süreli şifre mailime yolluyor oradan girebiliyorum veya Steam Epic bağlayıp direk oradan açılıyor.

Acaba yanlışlıkla kardeşinin EA hesabına bağlamış olabilirimsin. Bir de EA Games'in clinetini ayrıyeten indirip güncellemesini yaptın mı oda bazen sıkıntı çıkarıyor. EA Games artık girişler çok ilginçleşti bende de belirlediğim şifreye göre girmiyor. Her girmek istediğimde kısıtlı süreli şifre mailime yolluyor oradan girebiliyorum veya Steam Epic bağlayıp direk oradan açılıyor.

Merhaba, yanlışlıkla kardeşimin hesabını bağlamış olacağımı zannetmiyorum. Çünkü bu tip konularda dikkatliyimdir. Ve evet güncellemeleri yaptım. Epic aracılığıyla indirilen EA'yı silip, kendi sitesinden manuel bile yükledim. Ama hiçbir işe yaramadı. Yani hesap belli, neyin nereye bağlandığı belli ama buna rağmen hiçbir şekilde hesabıma erişememem trajikomik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı