Çözüldü Epic Games EA FC 26 gamepad destekliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arthurmorgan0

Hectopat
EA FC26 almak istiyorum Epic'ten ama en son EA FC 24'ü Epic'ten almıştım kol için Steam aracılığı ile açıyordum EA App i çünkü Epic kolu görmüyor. EA FC 25 direkt Steam'den almıştım sıkıntı yoktu ama EA FC 26 Epic'ten alırsam kol ile oynama muhabbeti nasıl bilen var mı?

Çözüm
Gamepad’inde Xinput desteği varsa doğrudan oynayabilirsin.
Elindeki model XInput destekliyor ise doğrudan kullanabilirsin, desteklemiyorsa da X360CE kullanabilirsin.

Eğer ki elindeki modelin XInput veya DirectInput desteğini bilmiyorsan modelini söyle, kontrol edelim.

Hocam dandik bir şey ama söyleyeyim ben Hadron HD302.
Sendeki model XInput desteklemiyor, DirectInput destekli bir model. Yukarıda bahsettiğim X360CE programı ile XInput emülasyonu yapabilirsin, bu sayede güncel bütün oyunlarda kullanırsın.

Elindeki model Xinput destekliyor ise doğrudan kullanabilirsin, desteklemiyorsa da X360CE kullanabilirsin.

Eğer ki elindeki modelin Xinput veya directınput desteğini bilmiyorsan modelini söyle, kontrol edelim.

Desteklemiyor galiba Hadron HD302 teşekkür ederim hocam bakacağım buna.

Sendeki model Xinput desteklemiyor, directınput destekli bir model. Yukarıda bahsettiğim X360CE programı ile Xinput emülasyonu yapabilirsin, bu sayede güncel bütün oyunlarda kullanırsın.

Çok teşekkürler hocam cansınız. İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı