- Makaleler
- 5
Diski değiştiremiyorum değiştirebilsem C: diskine yükleyeceğim P: diski de benim harddiskim.Diske kurduğunuzdan emin misiniz? /P DVD disk seçeneği diye biliyorum
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{F7118EF5-320C-4340-99F4-25F970B428A3}Kayıt Defteri'ne girin ve yüklü olan sürücü harfini güncelleyin.
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{F7118EF5-320C-4340-99F4-25F970B428A3}
Sondaki anahtar değişebilir...
Ek bilgi için: [Çözüldü] EpicGamesLauncher Geçersiz Sürücü Sorunu
Maalesef olmadı şimdi ne yapmalıyım?Evet burayı silip tekrar deneyin oyunu kurmayı, bu arada estağfurullah herkes her şeyi bilmek zorunda değil.
Bu yazdığım CMD olayını deneyin.Kayıt Defteri'ni açın ve "Epic" araması yapın. Girdilerden içinde P:\ yazanı bulun ve söz konusu Kayıt Defteri klasörünü silin.
Eğer o da olmazsa;
- Başlat menüsünden CMD yazarak konsolu açın
- Ardından subst F: C:\ komutunu girin.
- Ardından kurulumu tekrar deneyin
Burada F: sürücüsünü hata aldığınız sürücü harfi ile değiştireceğinizi de unutmayın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.