Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 20 Mayıs 2021 #131 slayerdutch dedi: Olsa bile dediklerinizin çoğu bende var. Fall Guys ve Death Stranding PS4, Dying Light ise PC. Genişletmek için tıkla... Sende olduğu için vermeyecekler mi?
slayerdutch dedi: Olsa bile dediklerinizin çoğu bende var. Fall Guys ve Death Stranding PS4, Dying Light ise PC. Genişletmek için tıkla... Sende olduğu için vermeyecekler mi?
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 20 Mayıs 2021 #133 Umarım çok oyunculu bir oyun olmaz. GTA Online'ın durumu ortada.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 20 Mayıs 2021 #134 Ege0061 dedi: GTA V verecekler... Genişletmek için tıkla... Geçen sene verildi. Rockstar milyon dolarlar kazanıyor bu oyundan. Bir kez verildi daha da verilmeyecek. Bu kadar.
Ege0061 dedi: GTA V verecekler... Genişletmek için tıkla... Geçen sene verildi. Rockstar milyon dolarlar kazanıyor bu oyundan. Bir kez verildi daha da verilmeyecek. Bu kadar.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 20 Mayıs 2021 #135 Ege0061 dedi: GTA V verecekler... Genişletmek için tıkla... Baban Epic Games çalışanı galiba.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 20 Mayıs 2021 #136 Bazinga Physicist dedi: Sende olduğu için vermeyecekler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ondan değil. Onlar gelse bile ben bir şey alamayacağım.
Bazinga Physicist dedi: Sende olduğu için vermeyecekler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ondan değil. Onlar gelse bile ben bir şey alamayacağım.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 20 Mayıs 2021 #137 slayerdutch dedi: Hayır ondan değil. Onlar gelse bile ben bir şey alamayacağım. Genişletmek için tıkla... Zamanında bende çok alamadım, üzülme.
slayerdutch dedi: Hayır ondan değil. Onlar gelse bile ben bir şey alamayacağım. Genişletmek için tıkla... Zamanında bende çok alamadım, üzülme.
Ege0061 Decapat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 166 20 Mayıs 2021 #138 Bazinga Physicist dedi: Baban Epic Games çalışanı galiba. Genişletmek için tıkla... Yok amcam Epic Games'te çaycılık yapıyor ondan öğrendim. Herixa dedi: Geçen sene verildi. Rockstar milyon dolarlar kazanıyor bu oyundan. Bir kez verildi daha da verilmeyecek. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Epic Games'in Rockstar Games ile anlaşması var yani Epic Games daha az para vererek GTA V'yi yeniden ücretsiz yapabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Bazinga Physicist dedi: Baban Epic Games çalışanı galiba. Genişletmek için tıkla... Yok amcam Epic Games'te çaycılık yapıyor ondan öğrendim. Herixa dedi: Geçen sene verildi. Rockstar milyon dolarlar kazanıyor bu oyundan. Bir kez verildi daha da verilmeyecek. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Epic Games'in Rockstar Games ile anlaşması var yani Epic Games daha az para vererek GTA V'yi yeniden ücretsiz yapabilir.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 20 Mayıs 2021 #139 Arkadaşlar tamam sakin olun alttarafı bir oyun verecekler zaten 4-5 saat kaldı.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 20 Mayıs 2021 #140 Ege0061 dedi: Yok. Amcam Epic Games'te çaycılık yapıyor ondan öğrendim. Genişletmek için tıkla... Eğer çok istiyorsan GTA V sosyal üzerinden çok ucuza satan insanlar var. (20-25 TL civarlarında.) Git Şok'dan kendine Ininal kart al anandan babandan aldığın harçlık ile de GTA 5 al. Umutlanma bu kadar verilmeyecek.
Ege0061 dedi: Yok. Amcam Epic Games'te çaycılık yapıyor ondan öğrendim. Genişletmek için tıkla... Eğer çok istiyorsan GTA V sosyal üzerinden çok ucuza satan insanlar var. (20-25 TL civarlarında.) Git Şok'dan kendine Ininal kart al anandan babandan aldığın harçlık ile de GTA 5 al. Umutlanma bu kadar verilmeyecek.