Olsa bile dediklerinizin çoğu bende var. Fall Guys ve Death Stranding PS4, Dying Light ise PC.
Sende olduğu için vermeyecekler mi?
Olsa bile dediklerinizin çoğu bende var. Fall Guys ve Death Stranding PS4, Dying Light ise PC.
Geçen sene verildi. Rockstar milyon dolarlar kazanıyor bu oyundan. Bir kez verildi daha da verilmeyecek. Bu kadar.GTA V verecekler...
GTA V verecekler...
Hayır ondan değil. Onlar gelse bile ben bir şey alamayacağım.Sende olduğu için vermeyecekler mi?
Zamanında bende çok alamadım, üzülme.Hayır ondan değil. Onlar gelse bile ben bir şey alamayacağım.
Baban Epic Games çalışanı galiba.
Geçen sene verildi. Rockstar milyon dolarlar kazanıyor bu oyundan. Bir kez verildi daha da verilmeyecek. Bu kadar.
Eğer çok istiyorsan GTA V sosyal üzerinden çok ucuza satan insanlar var. (20-25 TL civarlarında.) Git Şok'dan kendine Ininal kart al anandan babandan aldığın harçlık ile de GTA 5 al. Umutlanma bu kadar verilmeyecek.Yok. Amcam Epic Games'te çaycılık yapıyor ondan öğrendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.