Epic Games GTA 5 Bant Genişliği Kalkacak Mı?

Şu anda Ben mobil verimi bağladım çünkü çok yavaş sabit internetim

Hızlı İndirmek İçin: Sol Alttaki Windows butonuna sağ tıklayın çalıştıra basın. Ardından %appdata% yazın enterlayın Roaming açılacak siz bir sayfa geri gelin Local e basın EpicGamesLaunchere girin Save'de basın Config'e girin Windows'a basın Engine'ye basın ve eğer doluysa hepsini silin ve bu kodu yapıştırın.[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3 ChunkRetries=20 RetryTime=0.5

Uzun süre kalkmayacaktır, heleki Rockstar serverları feci dayak yemişken kim bilir Epic Games serverlarına ne oluyor?

Bu arada asla ama asla kotalıda denemeyin

Şunu dene Hızlı İndirmek İçin: Sol Alttaki Windows butonuna sağ tıklayın çalıştıra basın. Ardından %appdata% yazın enterlayın Roaming açılacak siz bir sayfa geri gelin Local e basın EpicGamesLaunchere girin Savede basın Config'e girin Windows'a basın Engine'ye basın ve eğer doluysa hepsini silin ve bu kodu yapıştırın.[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3 ChunkRetries=20 RetryTime=0.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…