Epic Games GTA 5 Bant Genişliği Kalkacak Mı?

Şu anda Ben mobil verimi bağladım çünkü çok yavaş sabit internetim

Hızlı İndirmek İçin: Sol Alttaki Windows butonuna sağ tıklayın çalıştıra basın. Ardından %appdata% yazın enterlayın Roaming açılacak siz bir sayfa geri gelin Local e basın EpicGamesLaunchere girin Save'de basın Config'e girin Windows'a basın Engine'ye basın ve eğer doluysa hepsini silin ve bu kodu yapıştırın.[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3 ChunkRetries=20 RetryTime=0.5

Uzun süre kalkmayacaktır, heleki Rockstar serverları feci dayak yemişken kim bilir Epic Games serverlarına ne oluyor?

Hızlı İndirmek İçin: Sol Alttaki Windows butonuna sağ tıklayın çalıştıra basın. Ardından %appdata% yazın enterlayın Roaming açılacak siz bir sayfa geri gelin Local e basın EpicGamesLaunchere girin Save'de basın Config'e girin Windows'a basın Engine'ye basın ve eğer doluysa hepsini silin ve bu kodu yapıştırın.[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3 ChunkRetries=20 RetryTime=0.5

Bu arada asla ama asla kotalıda denemeyin

Şunu dene Hızlı İndirmek İçin: Sol Alttaki Windows butonuna sağ tıklayın çalıştıra basın. Ardından %appdata% yazın enterlayın Roaming açılacak siz bir sayfa geri gelin Local e basın EpicGamesLaunchere girin Savede basın Config'e girin Windows'a basın Engine'ye basın ve eğer doluysa hepsini silin ve bu kodu yapıştırın.[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3 ChunkRetries=20 RetryTime=0.5

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı