Epic Games GTA 5 giriş yapılamıyor

Ahmet1816

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Selam

Epic Games bedava GTA 5 almıştım. Fakat Epic'ten oyuna girmeye çalıştığımda manuel giriş yapmam isteniyor.
Ama aşağıdaki gibi bir mailim mevcut değil. 3 farklı mail adresimden de rockstar cluba girebiliyorum.

rockstard843uijt@tuamaeaquelaursa.com maili böyle gösteriyor. Ancak bu mail benim değil. Bu durumda ne yapabilirim ?
Ekran görüntüsü 2025-02-18 235239.png
una giremiyorum.

Mail adresi size ait değilse hesap çalınmış olabilir. Destekle iletişime geçmeniz iyi olur.

Arkadaşlar Selam

Epic Games bedava GTA 5 almıştım. Fakat Epic'ten oyuna girmeye çalıştığımda manuel giriş yapmam isteniyor.
Ama aşağıdaki gibi bir mailim mevcut değil. 3 farklı mail adresimden de rockstar cluba girebiliyorum.

rockstard843uijt@tuamaeaquelaursa.com maili böyle gösteriyor. Ancak bu mail benim değil. Bu durumda ne yapabilirim ?
Eki Görüntüle 2427256una giremiyorum.
Önce social club hesabıyla epic hesabının bağlantısını koparacaksınız sonra oyuna girdiğinizde sanki yeni almış gibi sıfırdan Social club hesabı açmanız isteyecek. Youtube'a how can ı unlink my social club account tarzı bir şey yazarsanız tutorial videoları çıkacaktır.

Arkadaşlar Selam

Eki Görüntüle 2427256una giremiyorum.
Eğer çözemiyorsan kesinlikle destek ile iletişime geç çok kısa bir süre içinde çözüyorlar bende buna benzer bir durum yaşamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı