Çözüldü Epic Games GTA 5 kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lahmacun01

Picopat
Agalar bende Epic Games GTA 5 bulunmakta fakat kasıntı yapıyor. Grafikleri düşürsem de kasıntı yapıyor (önceden bende korsan vardı o kasıntı yapmıyordu ayrıca C diski çoğunlukla boştu)
C diskim hafif dolu sizce ondan mı kaynaklı? C diskindeki bazı dosyaları nasıl D'ye aktarırım?

Çözüm
Arkadaşlar beni cahil yerine koymasaydınız yav işlemcim hakkında bilgim var geleceğe dönük bir sistem olmasa da (imkansız zaten) eski ve bazı oyunları kaldırmakta ekran kartım GTX 750 Ti olsaydı daha iyi olurdu darboğaz yapmazdı ama şimdilik bununla geçiniyorum sadece C disknin doluluğu veya boşluğu etki eder mi diye sordum neyse eyvallah herkese teşekkürler.
GTX 750 Ti'nin gerekli olduğunu biliyorum ama önceden korsanken GTA 5 kasma olmuyordu fazla aynı zamanda C diski çoğunluğu boştu.
Diskin doluluğuyla veya EPİC game ile kaynaklı bir durum değil. Size öyle geliyordur o kart ile alabileceğiniz en yüksek fps 30 - 35tir. Bu bile zor aslında sabit olarak.

Agalar bende Epic Games GTA 5 bulunmakta fakat kasıntı yapıyor. Grafikleri düşürsem de kasıntı yapıyor (önceden bende korsan vardı o kasıntı yapmıyordu ayrıca C diski çoğunlukla boştu)
C diskim hafif dolu sizce ondan mı kaynaklı? C diskindeki bazı dosyaları nasıl D'ye aktarırım?

Orjinalin onlinesinde kasyorsa birçok DLC olduğundan kasıyor.

O ekran kartı oyunu oynatır bu arada, yanlış bilgilendirmeyelim.

RAM'in tek kanal mı çift kanal mı?
Ek olarak 8GB mı yoksa 4GB mı?

Ek olarak sisteminin hard diskine HDTune ve HDDSentinel ile sağlık + hız testleri yap. Sonrasında Kaspersky Security Cloud Free ve Malwarebytes ile tam tarama yap. Windows Update güncellemeleri varsa yap.

i3 2120 ile actigina dua et :)
2120 hala idare eder bir CPU ve oyunu iyi bir GPU ile birleştirildiğinde açabilmekte.

Selam :).

Sisteminiz eskimiş gibi bence de evet, artık ekran kartınız ve işlemciniz yetersiz kalıyor. Maalesef sisteminizi yükseltmek veya yeni sisteme geçmek düzgün bir terch.

Eski korsan sürüm güncel olmadığı için kasmıyordur.

Mesajım size yardımcı olduysa ne mutlu bana :).

O ekran kartı oyunu oynatır bu arada, yanlış bilgilendirmeyelim.

RAM'in tek kanal mı çift kanal mı?
Ek olarak 8GB mı yoksa 4GB mı?

Ek olarak sisteminin hard diskine HDTune ve HDDSentinel ile sağlık + hız testleri yap. Sonrasında Kaspersky Security Cloud Free ve Malwarebytes ile tam tarama yap. Windows Update güncellemeleri varsa yap.

2120 hala idare eder bir CPU ve oyunu iyi bir GPU ile birleştirildiğinde açabilmekte.
Oynatmaz diye bir söylemde bulunmadık. Sadece akıcı bir şekilde oynaması mümkün değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı