Epic Games GTA 5 Menyoo kurma

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni aldığım PC'me GTA 5 yükledim ve Menyoo kurmak istiyorum. Ancak YouTube da izlediklerimde ya eski sürüm hatası veriyor ya da story Mode'a girerken oyun kapanıyor. Nasıl doğru Menyoo'yu kurarım? Menyoo benzeri program da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun dosyalarına gidip Menyoo ve script Hook'un bütün dosyalarını atın. Ayrıca script hook da indirmeniz gerek.

Kendim kullanıyorum sıkıntı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video size yardımcı olacaktır aynı kanalda nasıl kullanılacağının videosu da var.

Daha önce hiç modmenu ve mod kurmadım. Online'da kullanmayı da önermem çünkü ban riski çok yüksekmiş. Çoğu arkadaşım öyle diyor ve bende yine de yapmıyorum. Zaten GTA 5'i oynamıyorum.

Daha önce hiç modmenu ve mod kurmadım. Online'da kullanmayı da önermem çünkü ban riski çok yüksekmiş. Çoğu arkadaşım öyle diyor ve bende yine de yapmıyorum. Zaten GTA 5'i oynamıyorum.

GTA 5 Online da açarsan banlanırsın. Offline da banlanmazsın.

Teşekkürler

Bu nu kurunca oyuna girerken çöküyordu.
Cheat Engine bile artık banlatıyor boşuna hile açıp sonra "ben neden ban yedim yhaaaa diye" konu açmayın GTA için.

Zaten offline için kurduğumu belirttim Online da ban yiğeceğimi biliyorum.

Script hook dosyalarını direk Menyoo gibi ana dizine mi atayım.

Oyun yine çöktü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…