- Makaleler
- 2
Epic Games GTA V'e nasıl Mod Menu kurarım?
Son düzenleyen: Moderatör:
F8 mod menüyü açar. Yön tuşları ile gideceğiniz mod bölümlerini seçersiniz. Bunla Online girmeyi denemeyin banlanma riskiniz var.
Otomatik yemiyorsunuz. Algılarsa yiyorsunuz ki algılaması biraz uzun sürebiliyor. Bazenleri otomatik direkt yiyorsun o yüzden "risk" kelimesini kullandım.Olabilir diye bir şey yok direkt oto ban var, perma yiyorsunuz.
F8 Basıyorum fakat açılmıyor menu.F8 mod menüyü açar. Yön tuşları ile gideceğiniz mod bölümlerini seçersiniz. Bunla Online girmeyi denemeyin banlanma riskiniz var.
2 kere basacaksınız. Sol üstte açılması lazım. Doğru kurduğunuza emin misiniz?F8 Basıyorum fakat açılmıyor menu.
Bu son sürüm olması lazım Menyoo PC [Single-Player Trainer Mod]
![]()
Script Hook V + Native Trainer
Script Hook V is the library that allows to use GTA V script native functions in custom *.asi plugins. Note that it doesn't work in GTA Online, script hook disables custom scripts when player goes in multiplayer. This distrib also includes the latest Asi Loader and Native Trainer. Installation...tr.gta5-mods.com
Skcript hook v kurdunuz mu?F8 Basıyorum fakat açılmıyor menu.
Hocam şunu yaptım:2 kere basacaksınız. Sol üstte açılması lazım. Doğru kurduğunuza emin misiniz?
Sadece bu videoda olanları yaptım.Skcript hook v kurdunuz mu?
Hocam şunu yaptım:
İki kere bastım fakat yine açılmadı.
Sadece bu videoda olanları yaptım.
Hocam şunu yaptım:
Hocam şunu yaptım:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.