Öncelikle ister story ister Online ikisini de istedğin kadar oynayabilirsin.
Online için şunu söyleyebilirim ücretsiz olduğu günden beri hileler bitmiyor ama bana tesadüf mü bilemem ama 10 sunucudan 2'sinde hile oluyordu.
Hocam sizce sadece korsana eğilim olduğu için mi eklemiyorlar Türkçe dil desteğini? Çünkü genç kitlesi neredeyse doğru dürüst bulunmayan bulunsa bile genel oyuncu kitlesi olmayan bir ülkeye bile dil desteği veriliyor. Örnek olarak Felemenkçe. Türkiye'nin korsana eğilimi ile tamamen alakalı olduğunu düşünmüyorum ben nedense dil desteği gelmemesinin.
Hocam sizce sadece korsana eğilim olduğu için mi eklemiyorlar Türkçe dil desteğini? Çünkü genç kitlesi neredeyse doğru dürüst bulunmayan bulunsa bile genel oyuncu kitlesi olmayan bir ülkeye bile dil desteği veriliyor. Örnek olarak Felemenkçe. Türkiye'nin korsana eğilimi ile tamamen alakalı olduğunu düşünmüyorum ben nedense dil desteği gelmemesinin.
Hocam benim genel olarak bir düşüncem yok ama korsana eğilim ile yüzde yüz alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Sizce felemenkçe dilini kullanan kaç aktif oyuncu vardır bu dünyada. Ya da orijinal kullanan aktif Türk oyuncu kitlesinden fazla mıdır?