BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 10 Temmuz 2022 #1 RAM GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3200MHz Ekran kartı MSI GeForce RTX 3060 GAMING X Anakart MSI MPG X570 GAMING PLUS İşlemci R7 5800X Arkadaşım Epic Games'de GTA 5'i açmaya çalıştığında karşısına bu hata geliyor. "Unable to launch game, please verify your game data." Dosya Ekleri screenshot hata.png 166,6 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşım Epic Games'de GTA 5'i açmaya çalıştığında karşısına bu hata geliyor. "Unable to launch game, please verify your game data."
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #2 BatınHKTN dedi: Arkadaşım Epic Games'de GTA 5'i açmaya çalıştığında karşısına bu hata geliyor. "Unable to launch game, please verify your game data." Genişletmek için tıkla... .exe dosyasından mı açıyorsun? Artı 0 Eksi
BatınHKTN dedi: Arkadaşım Epic Games'de GTA 5'i açmaya çalıştığında karşısına bu hata geliyor. "Unable to launch game, please verify your game data." Genişletmek için tıkla... .exe dosyasından mı açıyorsun?
KS KS BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 10 Temmuz 2022 #3 Alone Darkkk dedi: .exe dosyasından mı açıyorsun? Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten başlatınca da olmuyor. Oyunun masaüstü kısayolundan açınca da olmuyor. Bir de Rockstar da oyuna sahibim ama oyna yerine satın al diyor. Artı 0 Eksi
Alone Darkkk dedi: .exe dosyasından mı açıyorsun? Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten başlatınca da olmuyor. Oyunun masaüstü kısayolundan açınca da olmuyor. Bir de Rockstar da oyuna sahibim ama oyna yerine satın al diyor.
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #4 BatınHKTN dedi: Epic Games'ten başlatınca da olmuyor. Oyunun masaüstü kısayolundan açınca da olmuyor. Bir de Rockstar da oyuna sahibim ama oyna yerine satın al diyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten oyunu doğrula yaparmısın? Artı 0 Eksi
BatınHKTN dedi: Epic Games'ten başlatınca da olmuyor. Oyunun masaüstü kısayolundan açınca da olmuyor. Bir de Rockstar da oyuna sahibim ama oyna yerine satın al diyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten oyunu doğrula yaparmısın?
KS KS BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 10 Temmuz 2022 #5 Alone Darkkk dedi: Epic Games'ten oyunu doğrula yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama yine aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Alone Darkkk dedi: Epic Games'ten oyunu doğrula yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama yine aynı hatayı veriyor.
SoyNutella Femtopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #6 Alone Darkkk dedi: Epic Games'ten oyunu doğrula yaparmısın? Genişletmek için tıkla... Ben sorunu yaşayan arkadaşıyım. GTA sı açılmayan benim arkadaşım dlcpacks klasöürünü sildirdi doğrula yap dedi onun yüzünden 53 GB indiriyorum siz o sıra çözüm yollarını tartışırsanız sevinirim 3.indirişim Alone Darkkk dedi: Epic Games'ten oyunu doğrula yaparmısın? Genişletmek için tıkla... Bir öneriniz varmı acaba nasıl çözebilirim? Son düzenleme: 11 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Alone Darkkk dedi: Epic Games'ten oyunu doğrula yaparmısın? Genişletmek için tıkla... Ben sorunu yaşayan arkadaşıyım. GTA sı açılmayan benim arkadaşım dlcpacks klasöürünü sildirdi doğrula yap dedi onun yüzünden 53 GB indiriyorum siz o sıra çözüm yollarını tartışırsanız sevinirim 3.indirişim Alone Darkkk dedi: Epic Games'ten oyunu doğrula yaparmısın? Genişletmek için tıkla... Bir öneriniz varmı acaba nasıl çözebilirim?