Epic Games GTA V açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Zed eFe

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengance 8 Gb 3200Mhz
Ekran kartı
Rx 560
Anakart
Asus Prime H410M-F
İşlemci
Intel core i3 10100F
Format atmıştım her şeyi geri yükledim driverları yazılımları, Epic'ten GTA V indirdim, indirdiğimde oyun açılmıyordu Rockstar Games Launcher Client service yazısı geliyor ama Rockstar Games'i açmıyordu GTA V açmıyordu, sizce sorun neden kaynaklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmıştım her şeyi geri yükledim driverları yazılımları, Epic'ten GTA V indirdim, indirdiğimde oyun açılmıyordu Rockstar Games Launcher Client service yazısı geliyor ama Rockstar Games'i açmıyordu GTA V açmıyordu, sizce sorun neden kaynaklıdır?

Dosyaları doğrulamayı denedin mi?

DirectX bilmem ne indiriliyor derse tamamen indiriyo olabilir bende yaşamıştım 3 4 kere sil yükle yapmıştım herşeyi. (sinirlenip)

Yani hoca, ne yapmamı önerirsiniz sizce?
Açmayı deneyip beklemek, 10 dk felan bekle hala olmadı yine buraya yaz bir şekilde çözüm buluruz.

Halen olmazsa windows sürücülerini güncel mi kontrol edin, yine olmadı ekran kartı sürücüleri güncel mi onada bakın. yine olmadı gta 5 in kurulu olduğu yerde GTAV.exe yi seçin özellikleri açın uyumluluk sorun gidericisini çalıştır diyin birde öyle deneyin.

Açmayı deneyip beklemek, 10 dk falan bekle hala olmadı yine buraya yaz bir şekilde çözüm buluruz.

Halen olmazsa Windows sürücülerini güncel mi kontrol edin, yine olmadı ekran kartı sürücüleri güncel mi ona da bakın. Yine olmadı GTA 5'in kurulu olduğu yerde GTAV.exe yi seçin özellikleri açın uyumluluk sorun gidericisini çalıştır deyin bir de öyle deneyin.

Tamamdır hocam, bildireceğim en kısa sürede beklemede kalıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı