Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 Denediğim şeyler: Antivirüs programımı kaldırdım. Firewall'u kapattım. Tüm GTA 5 ve Rockstar'la alakalı uygulamalara firewalldan izin verdim. DNS değiştirip denedim. commandline.txt'den offline modla çalıştırmayı denedim. Rockstar Games'i silip tekrar yükledim. Rockstar Games'i farklı farklı dizinlere kurup denedim. GTA V dosyalarını doğruladım. Modemi resetledim. Ethernet servisini açıp kapattım. Hide.Me VPN ile giriş yapmayı denedim. Üstteki şeylerin hiçbiri çalışmadı. Yardımlarınızı bekliyorum...
Denediğim şeyler: Antivirüs programımı kaldırdım. Firewall'u kapattım. Tüm GTA 5 ve Rockstar'la alakalı uygulamalara firewalldan izin verdim. DNS değiştirip denedim. commandline.txt'den offline modla çalıştırmayı denedim. Rockstar Games'i silip tekrar yükledim. Rockstar Games'i farklı farklı dizinlere kurup denedim. GTA V dosyalarını doğruladım. Modemi resetledim. Ethernet servisini açıp kapattım. Hide.Me VPN ile giriş yapmayı denedim. Üstteki şeylerin hiçbiri çalışmadı. Yardımlarınızı bekliyorum...
Samu124 Femtopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 Katan dedi: Eki Görüntüle 1311098 Denediğim şeyler: Antivirüs programımı kaldırdım. Firewall'u kapattım. Tüm GTA 5 ve Rockstar'la alakalı uygulamalara firewalldan izin verdim. DNS değiştirip denedim. commandline.txt'den offline modla çalıştırmayı denedim. Rockstar Games'i silip tekrar yükledim. Rockstar Games'i farklı farklı dizinlere kurup denedim. GTA V dosyalarını doğruladım. Modemi resetledim. Ethernet servisini açıp kapattım. Hide. Me VPN ile giriş yapmayı denedim. Üstteki şeylerin hiçbiri çalışmadı. Yardımlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam benim de böyle bir sorunum var. Siz ne yaptınız düzeldi mi sorununuz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-07-02 190514.png 20,4 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
Katan dedi: Eki Görüntüle 1311098 Denediğim şeyler: Antivirüs programımı kaldırdım. Firewall'u kapattım. Tüm GTA 5 ve Rockstar'la alakalı uygulamalara firewalldan izin verdim. DNS değiştirip denedim. commandline.txt'den offline modla çalıştırmayı denedim. Rockstar Games'i silip tekrar yükledim. Rockstar Games'i farklı farklı dizinlere kurup denedim. GTA V dosyalarını doğruladım. Modemi resetledim. Ethernet servisini açıp kapattım. Hide. Me VPN ile giriş yapmayı denedim. Üstteki şeylerin hiçbiri çalışmadı. Yardımlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam benim de böyle bir sorunum var. Siz ne yaptınız düzeldi mi sorununuz?
J JokzillaP7 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Temmuz 2022 #3 Katan dedi: Eki Görüntüle 1311098 Denediğim şeyler: Antivirüs programımı kaldırdım. Firewall'u kapattım. Tüm GTA 5 ve Rockstar'la alakalı uygulamalara firewalldan izin verdim. DNS değiştirip denedim. commandline.txt'den offline modla çalıştırmayı denedim. Rockstar Games'i silip tekrar yükledim. Rockstar Games'i farklı farklı dizinlere kurup denedim. GTA V dosyalarını doğruladım. Modemi resetledim. Ethernet servisini açıp kapattım. Hide.Me VPN ile giriş yapmayı denedim. Üstteki şeylerin hiçbiri çalışmadı. Yardımlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... Samu124 dedi: Hocam benim de böyle bir sorunum var. Siz ne yaptınız düzeldi mi sorununuz? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı durumdayım çözdünüz mü, nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
Katan dedi: Eki Görüntüle 1311098 Denediğim şeyler: Antivirüs programımı kaldırdım. Firewall'u kapattım. Tüm GTA 5 ve Rockstar'la alakalı uygulamalara firewalldan izin verdim. DNS değiştirip denedim. commandline.txt'den offline modla çalıştırmayı denedim. Rockstar Games'i silip tekrar yükledim. Rockstar Games'i farklı farklı dizinlere kurup denedim. GTA V dosyalarını doğruladım. Modemi resetledim. Ethernet servisini açıp kapattım. Hide.Me VPN ile giriş yapmayı denedim. Üstteki şeylerin hiçbiri çalışmadı. Yardımlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... Samu124 dedi: Hocam benim de böyle bir sorunum var. Siz ne yaptınız düzeldi mi sorununuz? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı durumdayım çözdünüz mü, nasıl çözdünüz?
T theuzeus Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 9 14 Kasım 2022 #4 Modeminizi açıp kapatın arkadaşlar düzeliyor. Başka hiç bir şey yapmadım. Artı 0 Eksi