Epic Games haksız bir şekilde hesabımı banladı

Efe BLS

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Epic Games hesabım nedensiz yere ban yedi, destek talebinde bulundum bana dalga geçer gibi cevap verdiler.
Epic Games yetkileriyle iletişime geçebilecek biri varsa bana yardımcı olabilir mi?
Haksız yere ban attılar. Benim hesabımda bulunan tüm oyunlarım gitti, yaklaşık 500TL civarında oyunlarım vardı.
Giriş yapmaya çalıştığımda "üzgünüz hesabın etkin değil ve giriş yapılmayabilir" yazıyor.
Hesapta Epic Games'e zarar verecek hiçbir işlem yapmadım. Sadece arkadaşlarımla aramızda GTA 5 oynadım, araba sürdüm.
Aradan yarım saat geçti hesabım banlandı.

Epic Games yetkileriyle biz iletişime geçsek ne olacak? Abi affet bir lahmacun ısmarlarız arkadaş bir şey yapmamıştır mı diyeceğiz? Ne dediler sana cevap olarak? Araba sürdüğüne emin misin?

Sadece araba sürdüğüne emin misin?

Ban sebebiniz ne? Boşu boşuna ban yemezseniz. Arkadaşınızla araba sürdüm değil de uçarak araba sürdüm deseniz daha iyi olur.

Günah çıkartmaya mı geldiniz? Bu konuyu Epic yetkililerine kanıt olarak sunacaksın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…