Yapmışsındır sen kurallara ayrık bir şey, yapacak bir şey yok.
Bizimde yapabilecek bir şeyimiz yok. Hesap açın tekrar oyunlarınızı alın.
Herkes boş yere ban atmaz demiş ama ben GTA 5'i 32 TL'ye ve Control isimli oyunu bedava iken Epic'ten aldım.
GTA'yı indirdim 120 GB idi o zamanlar 1 sene falan oluyor.
100 GB olunca inmedi diye sıkılıp sildim 2 ay önce ise Epic hesabıma girmek istedim ama oynayamadığım GTA 5 ve Control oyunları silinmişti hesabımdan.
Kütüphanemde gözükmüyordu.
Satın al diyordu tekrar para ödemem gerekliydi.
Bende Epic yetkilerine bildirdim geri döndüler ama dedikleri işe yaramadı.
Yani Epic gereksiz yere oynayamadığımve en sevdiğim oyun olan GTA 5 ile Control'ü silmişti.
Benim de GTA 5'imi silmişlerdi. Ücretsiz oyun olmasa yüzüne bakmam.Yani Epic gereksiz yere oynayamadığımve en sevdiğim oyun olan GTA 5 ile Control'ü silmişti.
Hocam kural ihlali banın sebebi hesapta kural ihlali yok canları istiyene atıyorlar anlatamıyorum galibaKural ihlali var demek ki. Kimse durduk yere atmaz.
Hesapta kural ihlali yok zaten epicten oyun oyniyan birisi değilim 3 veya 4 ay boyunca epicten oyun oynamadım bile arklarla gta playlist girdim düzgünce arabamı sürdüm bir anda hesaptan erişimimi kestliler. Talep gönderdim zaten maillerim engellenmiş artık destek talebinde bulunamıyorumEpic Games topluluk kuralları mevcut. Bu kurallara uyulmadığında (Oyun hileleri bile olsa) Hesabınızın kapatılacağı ile ilgili yazı mevcut. Diğer platformlarda bu şekilde değil ama Epic Games topluluk koşulları oyun içi etkileşiminizde oyuna erişimi engellemekle kalmıyor hesabınızıda kapatıyor. Epic Games üyeliğini açarken topluluk kurallarınıda kabul etmiş oluyorsunuz. Hesap kapatılması durumunda bu kurallardan birinden kaynaklı kapatılmadığını düşünüyorsanız Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games adresinden talep açmanız gerekiyor.
![]()
Epic Games Topluluk Kuralları'nı İncele
Lütfen Epic Games Topluluk Kuralları'nı oku. Herkes için güvenli ve eğlenceli bir ortama sahip olmak istiyoruz. Bu standartlar, senden beklenen davranış biçimini göstermeye yardımcı olacaktır.www.epicgames.com
eminimSadece araba sürdüğüne emin misin?
Epic games fanboylugu yapmayın hesabıma yapılan yanlış bir işlem var madurum yetkililerede ulaşamıyorum mailimi engellemişler yardımcı olucak birisi arıyorumYapmışsındır sen kurallara ayrık bir şey, yapacak bir şey yok.
Epic games'te 3 4 ay boyunca hiç bir şey yapmadım açmadım bile yani en son dün arklarım çağırdı gta girelim dediler playlist girdik araba sürdüm normal bir şekilde sonra hesap erişimim kesildiEpic hesabı ile GTA oynamanın bir alakası yok. Herhangi bir oyun oynadığınız diye hesap ban yemez. Mantıksızca şeyler yazılmış.
Epic ile aranda bir sorun var. Epic'e zarar vermiş olma ihtimalin var. Belki bir virüs bile olabilir.
Hesabı incelemeye alıp kontrol etmeleri gerekir. Fakat çok sallamamışlar.
hayırHesabı birinden satın mı aldınız?
Epic games'i 3 4 ay boyunca açmadım bile dün arklar gta çağırdı playlist girdik bir anda hesap erişimim kesildiKural ihlali var demek ki. Kimse durduk yere atmaz.
Ya epic games'i kullanmıyorum bile işlem yapmadım yani 3 4 ay programı açmadım bile dün arklar çağırdı gta girelim diye playlist'de araba sürdüm noraml şekilde hesap erişimim kesildiSanmıyorum açılacağını. Boş yere ban atmazlar.
Sürekli bir şey indiren birisi değilim en son 6 ay önce minecraft almıştım onu indirdimArkadaşlar, GTA 5'te hile açarak epicten ban atamazlar, böyle bir şey yok. Varsa da SS atın, bilelim. 1 oyunda yapılan hile bir oyunda geçerli olur, arkadaş direkt Epic'ten ban yemiş, saçma sapan mizah yapacağım diye uğraşmayın, çözüm varsa çözüm sunun. Ki hile açmadım demekte kendisi.
@Efe BLS Hocam, bilgisayarınıza son zamanlarda indirdiğiniz bir dosya var mıydı? GTA V oynarken açık mıydı?
Kimseye hesabımı vermedim zaten telefon e posta doğrulamaları var birisi girince direkt bana mesaj geliyor@Crownguard hayır. Sen aynısını Steam'de yapınca komple Steam hesabın mı gidiyor?
Hesabına başka bir şahsın erişimi var mı? Eğer varsa hesap satışından ban atmıştır muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.