Epic Games haksız bir şekilde hesabımı banladı

Birde, şöyle benzer bir olay yaşamayan arkadaşlar lütfen şu konuya mesaj yazmasın Allah aşkına.

2019 civarında sırf Spotify açtım diye aktif bir şekilde oynadığım bir oyundan 15 gün ban yedim, yetkililer ile iletişime geçtiğimde özür dilediler ve banım açıldı, hatalar hep olabilir.

Epic hesabı ile GTA oynamanın bir alakası yok. Herhangi bir oyun oynadığınız diye hesap ban yemez. Mantıksızca şeyler yazılmış.
Epic ile aranda bir sorun var. Epic'e zarar vermiş olma ihtimalin var. Belki bir virüs bile olabilir.
Hesabı incelemeye alıp kontrol etmeleri gerekir. Fakat çok sallamamışlar.

Bizimde yapabilecek bir şeyimiz yok. Hesap açın tekrar oyunlarınızı alın.

Herkes boş yere ban atmaz demiş ama ben GTA 5'i 32 TL'ye ve Control isimli oyunu bedava iken Epic'ten aldım.
GTA'yı indirdim 120 GB idi o zamanlar 1 sene falan oluyor
100 GB olunca inmedi diye sıkılıp sildim 2 ay önce ise Epic hesabıma girmek istedim ama oynayamadığım GTA 5 ve Control oyunları silinmişti hesabımdan.
Kütüphanemde gözükmüyordu.
Satın al diyordu tekrar para ödemem gerekliydi.
Bende Epic yetkilerine bildirdim geri döndüler ama dedikleri işe yaramadı.
Yani Epic gereksiz yere oynayamadığımve en sevdiğim oyun olan GTA 5 ile Control'ü silmişti.

Ben Epic'te bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Epic Games topluluk kuralları mevcut. Bu kurallara uyulmadığında (Oyun hileleri bile olsa) Hesabınızın kapatılacağı ile ilgili yazı mevcut. Diğer platformlarda bu şekilde değil ama Epic Games topluluk koşulları oyun içi etkileşiminizde oyuna erişimi engellemekle kalmıyor hesabınızıda kapatıyor. Epic Games üyeliğini açarken topluluk kurallarınıda kabul etmiş oluyorsunuz. Hesap kapatılması durumunda bu kurallardan birinden kaynaklı kapatılmadığını düşünüyorsanız Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games adresinden talep açmanız gerekiyor.

Kural ihlali var demek ki. Kimse durduk yere atmaz.
Hocam kural ihlali banın sebebi hesapta kural ihlali yok canları istiyene atıyorlar anlatamıyorum galiba

Hesapta kural ihlali yok zaten epicten oyun oyniyan birisi değilim 3 veya 4 ay boyunca epicten oyun oynamadım bile arklarla gta playlist girdim düzgünce arabamı sürdüm bir anda hesaptan erişimimi kestliler. Talep gönderdim zaten maillerim engellenmiş artık destek talebinde bulunamıyorum

Sadece araba sürdüğüne emin misin?
eminim

Yapmışsındır sen kurallara ayrık bir şey, yapacak bir şey yok.
Epic games fanboylugu yapmayın hesabıma yapılan yanlış bir işlem var madurum yetkililerede ulaşamıyorum mailimi engellemişler yardımcı olucak birisi arıyorum

Epic games'te 3 4 ay boyunca hiç bir şey yapmadım açmadım bile yani en son dün arklarım çağırdı gta girelim dediler playlist girdik araba sürdüm normal bir şekilde sonra hesap erişimim kesildi

Hesabı birinden satın mı aldınız?
hayır

Kural ihlali var demek ki. Kimse durduk yere atmaz.
Epic games'i 3 4 ay boyunca açmadım bile dün arklar gta çağırdı playlist girdik bir anda hesap erişimim kesildi

Sanmıyorum açılacağını. Boş yere ban atmazlar.
Ya epic games'i kullanmıyorum bile işlem yapmadım yani 3 4 ay programı açmadım bile dün arklar çağırdı gta girelim diye playlist'de araba sürdüm noraml şekilde hesap erişimim kesildi

Sürekli bir şey indiren birisi değilim en son 6 ay önce minecraft almıştım onu indirdim

@Crownguard hayır. Sen aynısını Steam'de yapınca komple Steam hesabın mı gidiyor?

Hesabına başka bir şahsın erişimi var mı? Eğer varsa hesap satışından ban atmıştır muhtemelen.
Kimseye hesabımı vermedim zaten telefon e posta doğrulamaları var birisi girince direkt bana mesaj geliyor

Son düzenleme:
@Efe BLS Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games
Buradan Epic Desteğe bağlanabiliyor musun? Aynı maille birden fazla destek talebi attıysan spam olarak algılamış olabilirler. Farklı bir mail ile dene. Yani hangi yolla oluyorsa olsun, çözümü sadece Epic Games sunabilir. Buradan birşey yapamayız. Durumu düzgün ve nazikçe anlat. Umarım sorunun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…