Epic Games hesabı çalındı

Bu Epic Games sıkıntılı tüm bilgilerini verdiğin halde nasıl hesabın senin olmadığını anlayamıyorlar anlamış değilim, böyle durumlar da Steam oyunları alırken kullandığın kartın son 4 veya 6 rakamını isteyip senin olduğunu anlayıp veriyorlar.
Kartımın son dört hanesini istediler verdim.
Hesap açılışından bu yana değiştirmediğim ve hala değişmemiş olan oyun adımı verdim.
Tüm faturalarımı gönderdim.
En eski ilk faturanın ekran görüntüsünü istediler gönderdim.
Epic hesabını ve gmaile bağladığım tarihi istemişlerdi vermiştim.
Ubisoft rockstar ve EA bağlantıları vardı onları verdim nickleriyle beraber ama hesabın benim olduğuna inanmıyorlar hala çıldırmak üzereyim
 
Güncelleme olarak hesaba telefondan erişebiliyorum ama hiçbir bilgiyi değiştiremiyorum e posta adresimi değiştirmem için 3 ay sonra değiştirebilirsin diyor ve alan kişi iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirmiş.


Ücretsizdi.


Bu süre içinde birden fazla mail attınız mı?
Ve bu maillerden olumsuz dönüşler aldınız mı acaba?

Hocam Epice tekrar ticket atabilirsiniz bunun için dediğiniz gibi elinizde fazlasıyla kanıt varsa zaten inanırlar. 3 ay boyunca hiç bir şey yapmamayı düşünmüyorsunuzdur umarım?
 
Hocam Epic'e tekrar ticket atabilirsiniz bunun için dediğiniz gibi elinizde fazlasıyla kanıt varsa zaten inanırlar. 3 ay boyunca hiçbir şey yapmamayı düşünmüyorsunuzdur umarım?

Konuyu açmadan önce yeni bir ticket attım ama elimde bu kadar kanıt varken inanmamaları hesabımı alabileceğime olan inancımı düşürüyor
 
Konuyu açmadan önce yeni bir ticket attım ama elimde bu kadar kanıt varken inanmamaları hesabımı alabileceğime olan inancımı düşürüyor

Hocam elinizdeki tüm kanıtları atabilirsiniz (örneğin istememelerine rağmen eğer elinizde varsa hesabın açılma tarihi, ilk e-postası gibi gibi şeyler). İhtimal vermiyorum ama belki tickette sana bakan kişi umursamazca davranmış olabilir, bu yüzden 3-4 günde bir ticket atabilirsin.
 
Hocam tam olarak ne yazıyorlar göndere bilirmisiniz?
İstedikleri kanıt sorularını mı yoksa dönüş olarak verdikleri cevap mı?

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Hayatımda hiç bu kadar gerilmemiştim.
Yeni bir Epic hesabı açarak canlı desteğe bağlandım.
Sorunumu açıkladım ve konuştuğum yetkili ana yardımcı olacağını söyledi.
Daha sonrasında bana bir mail atarak sabah gönderdiğim bilgilerin aynılarını göndererek bana tek seferde sorunumu çözerek yardımcı oldu.
Vakit ayırıp mesaj yazan herkes için çok teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2024-04-18-21-45-37-543-edit_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2024-04-18-21-45-37-543-edit_com.google.android.gm.jpg
    200,9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Herkese iyi günler. Dün gece Epic Games üzerinden bilinmeyen bir oyuna Türkçe yama yüklerken bilgisayarıma trojan virüsü yüklendi ve çoğu hesabım çalındı. Tüm hesaplarımı geri aldım ancak Epic Games hesabımı alamadım.
Ve hesabımın değeri çok yüksek. İçinde onlarca AAA oyunun yanında bir sürü irili ufaklı oyun da bulunmaktaydı. Benim hatam olarak hesabıma iki faktörlü doğrulamayı yapmamıştım. Desteğe yazmama ve istedikleri tüm bilgileri gönderme rağmen hesabımı benim olduğuna doğrulayamadıklarını ve alamayacağımı söylediler. Yardım edin hesabım çok kıymetliydi ve geri almak istiyorum.
Not: Epic Games hesabımı oluştururken Gmail üzerinden kaydolmuştum yani direkt olarak Epic hesabı kurmamıştım. Google hesabıyla kaydolarak kullanıyordum.

Hesabımı çalan kişi .ru uzantısına sahip mail adresiyle hesabımın mailini ve her şeyini değiştirmiş.

19.04.2024 cuma günü aynı şey benim de başıma geldi. Epic Games'ten umudum yok ama diğer hesapları nasıl kurtardın? Bana da yardımcı olur musun?
 

Geri
Yukarı