Hsyn1111
Kilopat
aslında hepsi ücretsizjc4+Kingdom Come+Watch Dogs Serisi+AC Syndicate+Fortnite değeri fiyatı neyse onun üzerine hafif ekleyerek hesapla bence. Diğerleri ücretsiz dağıtıldı çünkü.
aslında hepsi ücretsizjc4+Kingdom Come+Watch Dogs Serisi+AC Syndicate+Fortnite değeri fiyatı neyse onun üzerine hafif ekleyerek hesapla bence. Diğerleri ücretsiz dağıtıldı çünkü.
Haklısınız ortalama 100 eder diye düşünüyorum fortnite dan dolayı zatenHocam eğer bir oyun, hesap satıyorsanız muhtemel değerinin %50'nin de altına koymak zorundasınız ki alıcı bulsun
Hocam siz GTA 5'ten beri alıyorsunuz herhalde bunlar önceden verilen oyunlar.Bunların verildiğini hatırlamıyorum verilmiş olabilir, aklımda kalmamış demek ki. Watch Dogs serisi Ubisoft tarafından verilmişti de Epic'te olduğundan dolayı saydım aslında. Syndicate, JC4 ve Kingdom Come aklımda kalmamış demek.
Olabilir doğrudur.Hocam siz GTA 5'ten beri alıyorsunuz herhalde bunlar önceden verilen oyunlar.
Hocam GTA 5'ten sonra çok reklam yapıldığı için çok hesap açılmaya başlandı sizde önceki oyunlarda var bu hesap 35-50 arası değişir gibi geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.