Satıldı Epic Games hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Yer
Rusya
Oyunları zaten oynayamam diye düşündüm bari satayım dedim.

Hesap bana aittir, sadece oyunları almak amacıyla girdim hiç oyun oynamadım. Mail ve şifre tarafınızdan değiştirilecektir.

Başta GTA 5, Watch Dogs 2 , NBA 2K21 olmak üzere birçok oyun mevcut. Hesapta bulunan oyunlar ektedir.

Discord: Jawbone#3485

Ödeme yöntemi: Papara

Güncel Fiyat: Başlangıç olarak 16 TL'ye satılan hesabı 12.5 TL'ye düşürdüm. Son fiyat budur.

Takas yok. Satın almak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler. Anlaşıldığı takdirde alışveriş yapabiliriz.

Dosya Ekleri

• capture-20210627-204920.png
    capture-20210627-204920.png
    498,5 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
Aşırı derecede ucuz açıkçası, bende de aynı oyunların olduğu hesap var. Ben olsam 40 liradan ucuza vermem. Oyunları alamamış kaçırmış olan varsa mükemmel fiyat.

Aşırı derecede ucuz açıkçası, bende de aynı oyunların olduğu hesap var. Ben olsam 40 liradan ucuza vermem. Oyunları alamamış kaçırmış olan varsa mükemmel fiyat.
Teşekkürler hocam. Bana kalsa ben de satmam ama ihtiyaçtan mecbur satıyorum :)

İçerisinde bütün oyunlar sadece 2-3 oyun kaçırdım. Konu sahibi düşünürmüsün? :)

Şimdi bendede bir epic games hesabı var bugüne kadar ücretsiz verdiği bütün oyunları aldım. Sadece birkaç oyunu alamadım kaçırdım. Satın almayı düşünürmüsünüz? :)

Şimdi bendede bir epic games hesabı var bugüne kadar ücretsiz verdiği bütün oyunları aldım. Sadece birkaç oyunu alamadım kaçırdım. Satın almayı düşünürmüsünüz? :)
Üzgünüm, ben zaten ihtiyacım olduğu için satıyorum , başka bir hesap alamam. Bunun için konu açsanız daha iyi olur hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı