Epic Games hesabım silindi

Alfa53

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce GTX 1050 Tİ
8 GB RAM
AMD A8-7650K
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selamlar.
Geçtiğimiz yıllarda Erasmus'u kazanmıştım ve Almanya'ya gidip orada çalışıyordum. Çalışmaktan oyun oynamak için hiç zamanım yoktu ve çok uzun zamandır oyun oynamıyordum arada bir izinli olunca oynuyordum. Orada kendime bir Epic Games hesabı açtım hatta bayağı bir oyun satın aldım ama ondan sonra tekrar çalışmaya döndüm ve yaklaşık 5-6 ay laptopu bile açmadım. Geri döndüğümde ise Epic Games hesabım yoktu girmeye çalıştığımda ise bu epostaya bağlı bir hesap olmadığını söyledi halbuki var hatta en az 3.000 TL yatırdığım bir hesaptı ve öylece gitti. Geçen hafta Türkiye'ye geri döndüm ve şimdi ne yapacağımı düşünüyorum. Epic desteğe bildirdim ama onlarda hesabın doğruluğunun onaylanmadığı için yardım edemeyeceklerini söylediler. Ne yapmalıyım? Bir fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim ona göre pes edeceğimde😋

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de zamanında benzer bir durum yaşadım tek farkı Almanya'ya hiç gitmemem 😁. Çözüm olarak da canlı destekteki kişi e postamı kontrol etti yoktu Google'dan falan mı bağladınız demişti onun e-posta olayları farklı oluyormuş. En son kullanmadığım Google hesabına aitti. Herhangi bir doğrulamaya gerek kalmadan kullandığım e-posta hesabına geçirmişlerdi.

Desteğe net, anlaşılır bir dille ulaşmaktan, sahipliğini doğrulamaktan başka çözüm yolu yok. Desteğe tekrardan ulaşın ve fatura gibi verileri iletin. Epic Games'in desteği çok uğraştırıyor maalesef bu tür konularda. Çözüm yolu bulursunuz inşallah.

Mailinize gelen fatura kayıtları, satın alım yaptığınız kartın son 4 hanesi, hesabın adı, tahmini hatta aklınızda ise kesin olarak ne zaman açıldığı, isim soy isim vb gibi bilgileri sıralayıp sorununuzun ne olduğunu da net bir şekilde anlattığınız bir ticket atınız tekrardan. İngilizceniz var ise bu yazışmaları sürdürecek ya da DeepL translate gibi bir çeviri kullanarak da Türkçe cevap beklemeden daha hızlı bir şekilde çözebilirsiniz sorununuzu. Benim de hesabımı "şüpheli satın alımdan" dolayı kapatmışlardı ve bayağı bir denedim birkaç farklı ticket ve günlerce süren yazışmalardan sonra pes etmiştim. Çünkü doğrulayamıyoruz vs. Gibi şeyler söylemişlerdi. Hesap birkaç ay kadar bloke şekilde durdu ve bir gün yine aklıma geldi bu sefer bütün mailleri okudum ve sırasıyla istediklerini listeleyip gönderdim ve şansıma o zaman açılmayan hesabın bana açılacağını müjdelediler. Eğer elinizde bu tür belgeler var ise yeni bir ticket açarak bununla müracat ediniz. Umuyorum bu sefer olumlu bir cevap alırsınız.

Mailinize gelen fatura kayıtları, satın alım yaptığınız kartın son 4 hanesi, hesabın adı, tahmini hatta aklınızda ise kesin olarak ne zaman açıldığı, isim soy isim vb gibi bilgileri sıralayıp sorununuzun ne olduğunu da net bir şekilde anlattığınız bir ticket atınız tekrardan. İngilizceniz var ise bu yazışmaları sürdürecek ya da DeepL translate gibi bir çeviri kullanarak da Türkçe cevap beklemeden daha hızlı bir şekilde çözebilirsiniz sorununuzu. Benim de hesabımı "şüpheli satın alımdan" dolayı kapatmışlardı ve bayağı bir denedim birkaç farklı ticket ve günlerce süren yazışmalardan sonra pes etmiştim. Çünkü doğrulayamıyoruz vs. Gibi şeyler söylemişlerdi. Hesap birkaç ay kadar bloke şekilde durdu ve bir gün yine aklıam geldi bu sefer bütün mailleri okudum ve sırasıyla istediklerini listeleyip gönderdim ve şansıma o zaman açılmayan hesabın bana açılacağını müjdelediler. Eğer elinizde bu tür belgeler var ise yeni bir ticket açarak bununla müracat ediniz. Umuyorum bu sefer olumlu bir cevap alırsınız.

Hocam bak iyi hatırlattınız. Ben de mail adresime gelen fatura ile kanıtlamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı