Epic Games hesabındaki oyun sayısı azalmış

zemban

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar uygulamaya ben Google sekmesınden maıl ıle gırıs yapmaktayım. Fakat bugün bir hata aldım hata ise e-POS'tan mevcut bir Epic Games hesabın ile ilişkilendirilmiş bu senın Epic Games hesabın ise Google hesabına baglanmak ıcın giriş yap hatasıydı. Ben de hesabımı açtım fakat kutuphanemde 200'e yakın oyun varken oyun sayım 3'e düşmüş ve 3 oyunun 2'si bedava oyun. Biri ise GTA 5. GTA 5 de satın alma yerine gönderiyor Epic Games'e destek yolladım ama tabii ki ilgilenmediler. Bu hatayı alan var ise yardım edebilir mi? Fotografları ekleyeceğim.

Dosya Ekleri

• epic1.png
    epic1.png
    939,8 KB · Görüntüleme: 42
  • epic2.png
    epic2.png
    502,1 KB · Görüntüleme: 39
  • epic3.png
    epic3.png
    144,6 KB · Görüntüleme: 36
  • epic5.png
    epic5.png
    35,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar arkadaşlar uygulamaya ben Google sekmesınden maıl ıle gırıs yapmaktayım. Fakat bugün bir hata aldım hata ise e-POS'tan mevcut bir Epic Games hesabın ile ilişkilendirilmiş bu senın Epic Games hesabın ise Google hesabına baglanmak ıcın giriş yap hatasıydı. Ben de hesabımı açtım fakat kutuphanemde 200'e yakın oyun varken oyun sayım 3'e düşmüş ve 3 oyunun 2'si bedava oyun. Biri ise GTA 5. GTA 5 de satın alma yerine gönderiyor Epic Games'e destek yolladım ama tabii ki ilgilenmediler. Bu hatayı alan var ise yardım edebilir mi? Fotografları ekleyeceğim.
Yanlış hesaba giriş yaptığını düşünüyorum. Diğer türlü satın alınmış oyunun gitme ihtimali yok. Tamamen emin olduktan sonra epic ile iletişime geçmelisin.

malesef direk epic games support sayfasına atıyor direkt

şöyle bir şey var parasında değilim zaten şimdi steamden yüklüyorum bunlar insanları neden enayi yerine koyuyor anlamıyorum direkt otomatik mesaj atıyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı