T Toprak Aytekin Centipat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 26 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar PC'deki Epic Games Hesabını PlayStation 4'e bağlayabilir miyim? Bağlayabilirsem nasıl yapacağım yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2020
Arkadaşlar PC'deki Epic Games Hesabını PlayStation 4'e bağlayabilir miyim? Bağlayabilirsem nasıl yapacağım yardım eder misiniz?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 887 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #2 Epic Games kütüphanesinden bahsediyorsan, hayır. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 4 Eylül 2020 #3 Resmi Web Sitesine git. Zaten oturum açmışsan kullanıcı adının üzerine gel ve “Çıkış Yap”ı seç. Fare imlecini “İndir”in yanındaki siluetin üzerine getir ve “PlayStation”ı seç. PlayStation Network hesap bilgilerinle oturum aç. İşlemi tamamlamak için tüm hesap bilgilerini gir. Bunu sadece destekleyen oyunlardan yapabilirsiniz örneğin: Fortnite Resmi Web Sitesine git. Zaten oturum açmışsan kullanıcı adının üzerine gel ve “Çıkış Yap”ı seç. Fare imlecini “İndir”in yanındaki siluetin üzerine getir ve “PlayStation”ı seç. PlayStation Network hesap bilgilerinle oturum aç. İşlemi tamamlamak için tüm hesap bilgilerini gir. Artı 0 Eksi
Resmi Web Sitesine git. Zaten oturum açmışsan kullanıcı adının üzerine gel ve “Çıkış Yap”ı seç. Fare imlecini “İndir”in yanındaki siluetin üzerine getir ve “PlayStation”ı seç. PlayStation Network hesap bilgilerinle oturum aç. İşlemi tamamlamak için tüm hesap bilgilerini gir. Bunu sadece destekleyen oyunlardan yapabilirsiniz örneğin: Fortnite Resmi Web Sitesine git. Zaten oturum açmışsan kullanıcı adının üzerine gel ve “Çıkış Yap”ı seç. Fare imlecini “İndir”in yanındaki siluetin üzerine getir ve “PlayStation”ı seç. PlayStation Network hesap bilgilerinle oturum aç. İşlemi tamamlamak için tüm hesap bilgilerini gir.
KS KS T Toprak Aytekin Centipat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 26 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #4 Sadece Fortnite hesabımı geçirmek istiyorum konsola. Olur mu? cagr30 dedi: Epic Games kütüphanesinden bahsediyorsan, hayır. Genişletmek için tıkla... Sadece Fortnite hesabımı geçirmek istiyorum konsola. Olur mu? Son düzenleme: 4 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Sadece Fortnite hesabımı geçirmek istiyorum konsola. Olur mu? cagr30 dedi: Epic Games kütüphanesinden bahsediyorsan, hayır. Genişletmek için tıkla... Sadece Fortnite hesabımı geçirmek istiyorum konsola. Olur mu?