Epic Games hızlandırma işleminden sonra indirmeler daha yavaş

bitSTEAM

Picopat
Daha fazla  
Epic Games hızlandırılması yani uygulamaları hızlı indirsin diye bant genişliğini kaldırma hızlandırma diye video gördüm, yaptım ama yaklaşık 300 KB indiriyor. Hızlı değil, eskiden daha hızlıydı. Düzeltebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games hızlandırılması yani uygulamaları hızlı indirsin diye bant genişliğini kaldırma hızlandırma diye video gördüm, yaptım ama yaklaşık 300 KB indiriyor. Hızlı değil, eskiden daha hızlıydı. Düzeltebilir miyim?

Cheat Engine programını aç sonra Epic Games'den yüklemeyi başlat gösterdiğim yerden Epic Games'i seç ve işaretlediğim ayarı yap. Ayarları uygula.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    46,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 45
Cheat Engine programını aç sonra Epic Games'den yüklemeyi başlat gösterdiğim yerden Epic Games'i seç ve işaretlediğim ayarı yap. Ayarları uygula.
Ben engine a yazdıklarımı sildim epici yeniden başlatmıştım. Şimdi dediğin olurmu?
ayarlar kısmında indirmeleri kısıtla seçeneği var. Orada bir değer yazıyor mu?
Yazmıyor.

Hocam bunlar gerçek değil. :D
Bilgisayarın bütün gücünü Epic Games'e vermiş Epic Games ayarlarında indirmeyi kısıtlama ayarı var ona tıklayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı