Epic Games indirilen dosya boyutunun artması

hando

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Benim sorunum Epic Games'ten oyun aldım ve indirirken boyut arttı. Yani benimki %74 falanken bir baktım %62'ye inmiş. Son 10 GB kalmıştı bir baktım 22 GB kalmış. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu ana kadar indirdiğiniz dosyaları yedekleyin ve indirmeyi iptal edin, sonra PC'yi yeniden başlatıp devam ettirmeyi deneyin çözülmüş olması lazım. ( Ben öyle çözmüştüm. )

Yedek aldırtma sebebim indirmeyi iptal edip yeniden başlayma işleminde indirilen mevcut oyun dosyalarının silinme riski.

ALINTIDIR

Üst kısımda dediğimi yapmadan önce kaldı dediğiniz 10GB'nin inmesini bekler misiniz? @hando

Şu ana kadar indirdiğiniz dosyaları yedekleyin ve indirmeyi iptal edin, sonra PC'yi yeniden başlatıp devam ettirmeyi deneyin çözülmüş olması lazım. ( Ben öyle çözmüştüm. )

Yedek aldırtma sebebim indirmeyi iptal edip yeniden başlayma işleminde indirilen mevcut oyun dosyalarının silinme riski.

alıntıdır.

Üst kısımda dediğimi yapmadan önce kaldı dediğiniz 10GB'nin inmesini bekler misiniz? @hando

Teşekkürler ben biraz daha bekledim ve indi :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı