Çözüldü Epic Games indirim kuponu tek kullanımlık mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raizakif

Decapat
Daha fazla  
Şimdi ben Epic Games'de şöyle bir sepet yaptım.
Bu sepeti alıp bana gelecek olan Epic ödülleri ile birlikte GTA 5'e indirim yapacağım ama indirim kuponu tek kullanımlık mı onu bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

EC105A20-A19B-4904-9002-D893B92844E0.png

Çözüm
Kısaca kullandığın kupon tek seferlik fakat yeni bir kupon veriliyor.

Her uygun alışverişinde yeni bir kupon veriliyor.
Uygun alışveriş için ise, 199,99 TL üzerinde bir oyun veya sepetinizin 199,99 TL'den yüksek olması halinde uygun alışveriş olarak nitelendirilir.

Kuponların uygulanamadığı bazı sürüm ve şeyler var bunlar:
  • Ön satın alımlar veya eklentiler (DLC veya sezon biletleri gibi).
  • Oyun dışı satın alımlarda ya da oyun içi satın alımlarda (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar modu gibi yükseltmeler).
  • ve şu özel paketlerde kullanılamaz: EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Sürüm, Madden NFL 24 Deluxe Sürümü ve F1® 23 Champions Edition.

Uygun alışveriş için ise, 199,99 TL üzerinde bir oyun veya sepetinizin 199,99 TL'den yüksek olması halinde uygun alışveriş olarak nitelendirilir.

• Oyun dışı satın alımlarda ya da oyun içi satın alımlarda (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar modu gibi yükseltmeler).
  • ve şu özel paketlerde kullanılamaz: EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Sürüm, Madden NFL 24 Deluxe Sürümü ve F1® 23 Champions Edition.

Çözüm
İlk kuponu burada kullanacağım. GTA 5 275,62 TL kupon ile beraber 184,66 TL ve bana bu sepetten gelecek olan Epic ödülü 23,20 işlem yaparsak GTA 5 bana 161,46 ya geliyor.

• Oyun dışı satın alımlarda ya da oyun içi satın alımlarda (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya dünyayı kurtar modu gibi yükseltmeler).
  • Ve şu özel paketlerde kullanılamaz: EA Sports fc™ 24 Ultimate sürüm, madden NFL 24 Deluxe sürümü ve F1® 23 champions Edition.

Yani ben %33'lük kuponu kullandığımda tekrar mı %33 kupon geliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı