Epic Games indirim kuponu tek seferlik mi?

Her uygun alışverişinde yeni bir kupon veriliyor.
Uygun alışveriş için ise, 199,99 TL üzerinde bir oyun veya sepetinizin 199,99 TL'den yüksek olması halinde uygun alışveriş olarak nitelendirilir.

Kuponların uygulanamadığı bazı sürüm ve şeyler var bunlar:
  • Ön satın alımlarda veya eklentiler (DLC veya sezon biletleri gibi).
  • Oyun dışı satın alımlarda ya da oyun içi satın alımlarda (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar modu gibi yükseltmeler).
  • ve şu özel paketlerde kullanılamaz: EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Sürüm, Madden NFL 24 Deluxe Sürümü ve F1® 23 Champions Edition.
Hocam örnek veriyorum şimdi GTA 5 aldım kupon uyguladı, sonra TLOU almak istedim yine kupon geçerli mi?

Hocam örnek veriyorum şimdi GTA 5 aldım kupon uyguladı, sonra TLOU almak istedim yine kupon geçerli mi?
evet geçerli ben bir önceki Epic kampanyasında yine aynı yüzde 33 kupon ve yüzde 10 bakiye iadesi kampanyası ile 200 TL üzeri sepet yapıp kupon kullanıp aldıktan sonra kupon tekrardan yenilenmişti ama tekrar oyun almadım kampanya süresi bitince de 2.kupon iptal oldu.Yani 10 ocağa kadar 200 tl üzeri her alış verişte kupon yenileniyor.Her alış verişinde yüzde 10u nu geri veriyor Epic.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı