Epic Games indiriminde alınabilecek oyunlar

kaniel

Hectopat
Yer
Yurt Odası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Cyberpunk 2077 65₺
RDR 2 90₺
Metro Bundle (2033+Last Light+Exodus) 65₺
The Witcher 3 GOTY 15₺
GTA V 25₺
Rise of the Tomb Raider 30₺
Ghostrunner 41₺
Control (indirimde değil kuponla 100₺)
Watch Dogs 1+2 95₺

Bu fiyatlar kupon kullanıldığında ekstra gelen indirimli fiyatlar. Normal indirimli halleri hepsinde +60₺.

Sepet sistemi sayesinde 80 ₺ üstü oyunları ekleyince verdikleri kupon tüm ürünlere işliyor. Yani bir ürün için tek kupon dayatması yok. Ayrıca alışveriş yaptıkça yeni kupon veriyor. Yani almak istediğiniz oyunlar varsa bu fırsatı kaçırmayın.

Standart sürümleri kupon ile alınmayan oyunların ekstra paketlerine bakın. Sadece indirim sayfası ve 79 ₺ listelemesine bakmayın. Ubisoft'un bir paket içerisinde iki oyun satan paketleri sepete eklenmiyor. O yüzden kupon hiç oluyor ona dikkat edin. Zaten iki oyunun olduğu paketler oyun toplamları ile neredeyse aynı fiyata denk geliyor.

Aşağıdaki oyunları toplu aldım ve hepsine kupon uygulandı.

Screenshot_7.png

Ubisoft oyunlarını çıktığı gibi alan biri değilim. Ama iyi indirim yakalarsam alıyorum.

Son düzenleme:
Cyberpunk 2077 65₺
RDR 2 90₺
Metro Bundle (2033+Last Light+Exodus) 65₺
The Witcher 3 GOTY 15₺
GTA V 25₺
Rise of the Tomb Raider 30₺
Ghostrunner 41₺
Control (indirimde değil kuponla 100₺)
Watch Dogs 1+2 95₺

Bu fiyatlar kupon kullanıldığında ekstra gelen indirimli fiyatlar. Normal indirimli halleri hepsinde +60₺.
Tüm bugisoft oyunları saka bir yana cod Serisi battlenette indirimde fps oynuyorsun onlara bir bak

Bu indirimlerin son günü ne zaman? Steam'dan 2 katı fiyatına CP77 almıştım şimdi iade talebi oluşturdum, iadem kabul olursa buradan alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı