Epic Games indiriminde ne alınmalı?

En fazla 50TL'ye kadar bütçem var. Sizce ne alabilirim?

Ben Assassin's Creed odyysey diye düşünüyorum 28TL.

Bildiğiniz güzel oyun varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Odyssey ve Witcher 3 alınabilir birini oynadıktan sonra doymazsan diğerini oynarsın aynı oyunun farklı hikayeleri gibi zaten. At sürmesi RPG öğeleri falan aynı neredeyse.
 
Witcher 3 Steam indirimlerinde de alınabilir, her indirimde 22TL'ye düşen bir oyun zaten.

Ben Steam alımlarını açıkçası desteklemiyorum çünkü Epic Games ister yaptığı indirimlerle, ister dağıttığı bedava oyunlarla çok daha iyi. Bağlıyacağım yer ise sen şimdi bir sürü bedava oyun buldun Epic Games'te, hatta indirimden de faydalandın ama oyunların hepsini oynadın bitirdin sıktı. Elinde sonunda satacaksın o hesabı, yani arkadaşlar eğer sen Epic Games'ten oyun aldıktan sonra kalan oyunları da Steam'den aldığın zaman (10'ar oyun diyelim) kimse 10 oyunlu hesabı yüksek fiyata almaz, neden? Çünkü ikinci el oyun hesap satışlarında ikinci el indirimi oranı, oyun miktarı azaldıkça artar; yani eğer sen iki tane 10 oyunlu hesap satarsan yaklaşık 400-600 lira ederken bu miktar tek hesapta 20 oyun bulunduğu zaman fazladır. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir sizi de sıktım kusura bakmayın:)
 
Ben Steam alımlarını açıkçası desteklemiyorum çünkü Epic Games ister yaptığı indirimlerle, ister dağıttığı bedava oyunlarla çok daha iyi.
Epic games'in yaptığı büyük indirimeler/bedava oyunlar için saydırdığı parayı düşünürsek pek de katılmıyorum.
 
En fazla 50TL'ye kadar bütçem var. Sizce ne alabilirim?

Ben Assassin's Creed odyysey diye düşünüyorum 28TL.

Bildiğiniz güzel oyun varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.
Eğer Control oyununu oynamadıysan kesinlikle tavsiye ederim almışken dlc ile almanı tavsiye ederim bu arada hikayesi çok derin cidden sürükleyici.
Eğer ki Mega indirim kuponun varsa Watch Dogs al 20 TL'ye denk geliyor kuponla birlikte.

Epic Games de ücretsiz dağıtılmıştı yakın bir zamanda 😄
 

Geri
Yukarı