Epic Games indirme durdurduktan sonra devam eder mi?

Ediz41

Hectopat
Makaleler
2
Şu an GTA 5 iniyor. Oyun indirmesini durdurup CS:GO'ya gireceğim. Tekrar devam et dersem herhangi bir sorun olur mu? Yani baştan yükleme yapar mı? Şu an %27.

Hayır sorun olmuyor durdurup işiniz bitince kaldığı yerden devam eder.

Epic Games'i kapatmaman lazım ama. Yoksa zaten uyarı da veriyor indirme iptal olur diye.

Epic Games'i kapatmaman lazım ama. Yoksa zaten uyarı da veriyor indirme iptal olur diye.
İptal olduğuna emin misiniz? GTA 5 ücretsiz olduğu zaman bilgisayarımı çok fazla kullanmıyordum. O yüzden bilgisayarı kullandığım zamanlar arkada indirirdi. Bilgisayarı kapatacağım zaman da indirmeyi durdurup bilgisayarı kapatırdım.

İptal olduğuna emin misiniz? GTA 5 ücretsiz olduğu zaman bilgisayarımı çok fazla kullanmıyordum. O yüzden bilgisayarı kullandığım zamanlar arkada indirirdi. Bilgisayarı kapatacağım zaman da indirmeyi durdurup bilgisayarı kapatırdım.

Bilgisayar kapanınca da bir şey olmuyor Steam'deki gibi.

Ben Rocket League indirince kapattığımda sıfırlanmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı