Epic Games indirme hızı bir anda 0'a düşüyor

egeed

Hectopat
Selam arkadaşlar, Epic Games'ten oyun güncelliyordum, başlattığımda garip bir şekilde saniyede 1MB indirmeye başladı normalde 4MB/s indirirken, hadi neyse dedim devam ettim, sonrasında birden kullanım 0B/s'a düştü, sonra yine 2MB/s ve 0B/s böyle tekrar etti. Bazen uzun süre 0 oluyor bazen bir saniyeliğine indirme hızı 0MB/s sonra 2MB/s oluyor. Ve disk kullanımları hiç görmediğim kadar fazla, neden olabilir?

1629370521373.png

(Az önce okuma 300 falandı sanırım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli periyotlarla indirilen dosyaların kontrolü veya açılması, yazılması gibi işlemler yapabiliyor. Arada indirme hızını yanlış gösterdiğine de şahit oldum tablonun, bu yüzden görev yöneticisi üzerinden EpicGamesLauncher.exe'nin ağ hızına bakabilirsiniz daha doğru bir veri için.

Belli periyotlarla indirilen dosyaların kontrolü veya açılması, yazılması gibi işlemler yapabiliyor. Arada indirme hızını yanlış gösterdiğine de şahit oldum tablonun, bu yüzden görev yöneticisi üzerinden EpicGamesLauncher.exe'nin ağ hızına bakabilirsiniz daha doğru bir veri için.
1629371562686.png

Arada %30 falan oluyor.
Birazcık düzeldi gibi, fakat hala saniyede 2MB indiriyor, ve yine bazenleri 0 oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı