Epic Games indirme hızı göstergesi gerçek mi?

Mota

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu Epic Games indirme hızı normalin sürekli altında ve yükselmiyor internetteki yolları denedim ama yine de tam verim vermiyor bazıları ise gösterge yanlış diyor bu doğru mu?

Eğer hız testi sonuçlarınız ile indirme hızını kıyaslıyorsanız zaten daha az olacak çünkü birimler farklı.
Hız testlerinde Mbps olarak sonuç çıkar fakat indirme hızı mb/s cinsinden gösterilir. 8 Mbps aşağı yukarı 1mb/s ediyor.
Eğer o konuda bir sorun yoksa, Epic'in harikulade sunucularından kaynaklı yavaşlık yaşıyor olabilirsiniz.

Eğer hız testi sonuçlarınız ile indirme hızını kıyaslıyorsanız zaten daha az olacak çünkü birimler farklı.
Hız testlerinde Mbps olarak sonuç çıkar fakat indirme hızı mb/s cinsinden gösterilir. 8 Mbps aşağı yukarı 1mb/s ediyor.
Eğer o konuda bir sorun yoksa, Epic'in harikulade sunucularından kaynaklı yavaşlık yaşıyor olabilirsiniz.

Zaten 25 Mbps alıyorum yaklaşık 3 ile indirmem lazım 2'yi zor görüyor.

Zaten 25 Mbps alıyorum yaklaşık 3 ile indirmem lazım 2'yi zor görüyor.
Tahminimce Epic'in sunucuları biraz sorun yaşıyor. Olası bir şey Epic için, çoğu zaman oluyor. Başka platformlarda da sorun var mı peki?

Tahminimce Epic'in sunucuları biraz sorun yaşıyor. Olası bir şey Epic için, çoğu zaman oluyor. Başka platformlarda da sorun var mı peki?

Diğer platformlarda sıkıntı yok daha önce de bu olayla karşılaşmıştım her seferinde de bir sıkını olmaz diye düşündüm bazı insanlar gösterge yanlış diye yazmışlar o yüzden merak ettim neyse o zaman bekliyicez yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

@Mota Göstergede sorun olma ihtimali de yok değil ha, her şey beklenir bu Epic'in Launcher'ından. Ama nispeten düşük ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı