Epic Games indirmeyi sıfırladı

kerem8214

Hectopat
GTA 5 indiriyordum, yaklaşık 20-30 GB indirmiştim. Sonrasında Epic Games'ten çıkış yaptım 2-3 saat sonra bilgisayara bir daha oturup indirmeye başladığımda 0'dan başladı. Neden böyle oldu? Öncesinde hiç olmamıştı. İndirme hızını da 200 KB/s gösteriyor ama 1 MB, 1 MB indiriyor her saniye.

Adsız.png

Benim GTA 5 indirmesini bilgisayar birden kendini kapatması ile epic games indirmeyi sıfırladı fakat anlamadığım şey ise hala boyut olarak bilgisayar kapanmadan önce indirdiği boyutu gösteriyor son 6 gb kala kapanmıştı ve şimdi boyut olarak 89 gb gösteriyor fakat sıfırdan yüklemeye başlıyor. Bunun sebebi nedir? Bulutta mı duruyor şuan indirilmiş 89 gb ??
Eki Görüntüle 564561
Hayır ne yazıkki, orada gösterdiği boyut bilgisayarınıza inecek boyut. Önceden 6-5 GB'i zaten indirilmiş, ve öyle bir durumda bulutta durmaz emin olun :D

Yüklemesi şuan daha 3.7 gb'da yani daha yüklenecek boyut olarak 91.3 gb var. Birde Epic games ayarlarında bu ayar var 6 gb daha indirsem geri kalanını buluttan alır mı ki ?
1589644157702.png

Ş
Hayır ne yazıkki, orada gösterdiği boyut bilgisayarınıza inecek boyut. Önceden 6-5 GB'i zaten indirilmiş, ve öyle bir durumda bulutta durmaz emin olun :D

Dosya Ekleri

• 1589644265099.png
    1589644265099.png
    43,2 KB · Görüntüleme: 39
GTA 5 indiriyordum, yaklaşık 20-30 GB indirmiştim. Sonrasında Epic Games'ten çıkış yaptım 2-3 saat sonra bilgisayara bir daha oturup indirmeye başladığımda 0'dan başladı. Neden böyle oldu? Öncesinde hiç olmamıştı. İndirme hızını da 200 KB/s gösteriyor ama 1 MB, 1 MB indiriyor her saniye.

Eki Görüntüle 563792

PC'yi kapatmadan önce neden duraklat yapmadın.

Yüklemesi şuan daha 3.7 gb'da yani daha yüklenecek boyut olarak 91.3 gb var. Birde Epic games ayarlarında bu ayar var 6 gb daha indirsem geri kalanını buluttan alır mı ki ?Eki Görüntüle 564570
Ş
O bulut'a kaydet dediği şey oyunun bölümünü kaydetmen yani indirmeni değil. Mesela bir oyun oynuyorsun düşün işin çıktı kaydet diyince bulutada kaydediyor yedek olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı