Epic Games istek listemden hangi oyunu almalıyım?

Lords of the fallen yerine elden ring öneririm witchfire ne bilmiyorum getisi güzel oyunlar kafanız rahat alabilirsiniz.

Hocam son bu oyunlara indirgedim listemi emin olamama sebebim NFS ve Odyssey bu oyunları beğeniyorum ve almak istiyorum ama daha çok aklım NFS'ye gidiyor.
Epic games elden ring satmıyor, satsa alıcaktım

Bence Odyssey alın çünkü son AC oyunlarının arasından hem fiyat hem de oyun olarak en iyi seçenek o.
NFS iyi bir oyun değil. Odyssey de muhteşem denilemez ama NFS yerine tercih edilebilir.

Hocam Mass Effect legendary Edition içinde 1,2 ve 3. oyunu barındırıyor ve çok iyi oyun olmaları bir yana 60 TL gibi bir fiyata inmiş neden önermiyorsunuz?
Hocam AC alacağımızı düşünürsek yanında diğer oyunlardan hangileri alınmalı? Star wars hayranı olduğum için jedi ı almayı düşünüyorum elysium,guardians,mass effect ve mafia arasından hangilerini birlikte almalıyım

Epic games elden ring satmıyor, satsa alıcaktım
Muhtemelen steam de dolar olduğu için pahalıdır geçmiş olsun hocam

10-20 lira eksiğim olduğu için bu oyunlardan 4 ünü birlikte almam daha zor

Hocam AC alacağımızı düşünürsek yanında diğer oyunlardan hangileri alınmalı? Star Wars hayranı olduğum için Jedi'ı almayı düşünüyorum elysium, guardians, Mass Effect ve Mafia arasından hangilerini birlikte almalıyım.

10-20 lira eksiğim olduğu için bu oyunlardan 4'ünü birlikte almam daha zor.
AC ve Star Wars'un yanına Mass Effect ve Disco Elysium ekleyin. Kupon sayesinde 172 TL ediyor. Bence sepetin son hali böyle olmalı.

Mantıklı hocam. Guardians veya Mafia almazsam çok bir şey kaçırmam değil mi? Aldıklarım ücretsiz verilirse iade edebilirim diye düşünüyorum.
Guardians oynamasanız bir şey kaçırmazsınız ama Mafia gerçekten güzel oyundur onu söyleyeyim. İndirim 10 Ocak tarihine kadar sürecek zaten Epic size paranızın bir kısmını geri veriyor. 65 TL çok değil tekrardan alma fırsatınız olabilir. Fakat Mass Effect daha iyi ondan Mafia yerine koydum.

Guardians oynamasanız bir şey kaçırmazsınız ama Mafia gerçekten güzel oyundur onu söyleyeyim. İndirim 10 Ocak tarihine kadar sürecek zaten Epic size paranızın bir kısmını geri veriyor. 65 TL çok değil tekrardan alma fırsatınız olabilir. Fakat Mass Effect daha iyi ondan Mafia yerine koydum.
Zam gelmezse ilkbahar indirimlerinde muhtemelen mafia yı alırım tek korkum epic aldıklarımı ücretsiz verir bende aldıklarımı iade edemem yoksa rahatım.

@264024

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı