Wantatchi
Hectopat
Daha fazla
Sorun bayağıdır var ve internetteki çözümler işe yaramıyor. Öncelikle benim hatam şu ki Epic Games'i sanırsam ilk dosya konumundan manuel sildim ve sonrasında program kaldır bölümünden silmek istediğimde işlem başarılı gösteriliyor fakat kaldırılmamış oluyor. Tekrar yüklemek istediğimde ise onarmamı söylüyor ancak onardığımda da sonuç aynı.
-Görev yöneticisine baktım ve Epic Games'le ilgili bir şey yok
-Hizmetlere baktım Epic Online services var onu durdurup silmeyi denedim olmadı
-c ve D üzerindeki olması gereken muhtemel yerlerde Epic ile ilgili kalıntı bulamadım ancak yükleme yaparken bana kalıntı kaldığını ve onu bulmamı söylüyor ama nasıl bulacağım hakkında bir fikrim yok ve Dosya Gezgini üzerinde Epic diye aratmama rağmen orada da 1 2 bir şey çıktı sildim ama gene aynı.
NOT: Onarmaya çalıştığımda onarım sihirbazı erken sonlandırıldı bir hata oluştu diyor
-Görev yöneticisine baktım ve Epic Games'le ilgili bir şey yok
-Hizmetlere baktım Epic Online services var onu durdurup silmeyi denedim olmadı
-c ve D üzerindeki olması gereken muhtemel yerlerde Epic ile ilgili kalıntı bulamadım ancak yükleme yaparken bana kalıntı kaldığını ve onu bulmamı söylüyor ama nasıl bulacağım hakkında bir fikrim yok ve Dosya Gezgini üzerinde Epic diye aratmama rağmen orada da 1 2 bir şey çıktı sildim ama gene aynı.
NOT: Onarmaya çalıştığımda onarım sihirbazı erken sonlandırıldı bir hata oluştu diyor
Son düzenleyen: Moderatör: