Çözüldü Epic Games kaldırılmıyor ve yüklenemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wantatchi

Hectopat
Daha fazla  
Sorun bayağıdır var ve internetteki çözümler işe yaramıyor. Öncelikle benim hatam şu ki Epic Games'i sanırsam ilk dosya konumundan manuel sildim ve sonrasında program kaldır bölümünden silmek istediğimde işlem başarılı gösteriliyor fakat kaldırılmamış oluyor. Tekrar yüklemek istediğimde ise onarmamı söylüyor ancak onardığımda da sonuç aynı.
-Görev yöneticisine baktım ve Epic Games'le ilgili bir şey yok
-Hizmetlere baktım Epic Online services var onu durdurup silmeyi denedim olmadı
-c ve D üzerindeki olması gereken muhtemel yerlerde Epic ile ilgili kalıntı bulamadım ancak yükleme yaparken bana kalıntı kaldığını ve onu bulmamı söylüyor ama nasıl bulacağım hakkında bir fikrim yok ve Dosya Gezgini üzerinde Epic diye aratmama rağmen orada da 1 2 bir şey çıktı sildim ama gene aynı.
NOT: Onarmaya çalıştığımda onarım sihirbazı erken sonlandırıldı bir hata oluştu diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geek uninstaller programını denemeni tavsiye ederim büyük ihtimalle orada gözükecektir. Gözükmezse eğer Regedit Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Products\ yolunda PC'ne yüklemiş olduğun dosyalar gözükecektir. Şağ panelde productname'e bakarak Epic Games'i bul bulduğun paneli sol taraftan silip yeniden yüklemeyi dener misin?
Geek uninstaller programını denemeni tavsiye ederim büyük ihtimalle orada gözükecektir. Gözükmezse eğer Regedit Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Products\ yolunda PC'ne yüklemiş olduğun dosyalar gözükecektir. Şağ panelde productname'e bakarak Epic Games'i bul bulduğun paneli sol taraftan silip yeniden yüklemeyi dener misin?

Çözüm

Sen adamsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı