Epic Games kapanınca indirme sıfırlanır mı?

reshazonee

Kilopat
Daha fazla  
GTA V indiriyorum şu an Epic Games'den. 40 GB indi şu an. Buna yarın devam etmek için bilgisayarı kapatsam indirdiklerim gider mi? Fortnite indirirken 5 GB indirmiştim, o gitmişti. Yedeklememe gerek var mı?

Arkadaşlar, bir karar verin. Benim de içime bir kurt düştü. Sakata gelmeyelim. 😁

Gitmiyor diye biliyorum ama garantiye almak lazım 10 GB oyunu sonuna gelince sıfırdan başlamak istemezsiniz. O yüzden duraklattıktan sonra kapatmanızı tavsiye ediyorum. 😃

Gitmiyor arkadaşlar gitmiyor. Sadece Epic şöyle bir durum yapmış ister teknik hata deyin ister daha iyi, siz 100 GB'lik bir oyunun 30 GB'sini indirdiğinizde indirme barı %30'a gelmiş oluyor, siz PC'yi kapatıp açınca bar bir anda %0'a geliyor ve tekrar indirmeye başlıyor. Sanki yeniden indiriyormuş gibi bir izlenim yaratıyor ki bu her yerde tartışılıyor ama hiç mi bakmıyor insanlar GB'ye anlamıyorum. İkinci denemede 70 GB üzerinden indirmeye başlıyor %0 olsa da. Sonuç olarak tabii ki de kapatabilirsiniz bilgisayarınızı.

Bir hata oluşmadığı sürece bir şey olmaz. Örnek olarak; 50 GB bir veri indiriyorsun 30 GB indirdin, yüzde %60'a ulaştı ve bilgisayarı kapattın. İndirmeye başladığında 20 GB ve %0 dan başladığını göreceksin. Yani aslında sıfırlamıyor. Kalanı indirdiği için %0 olarak gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı