Epic Games kuponu olanlara Control 39 TL

Makaleler
1
Yer
Muğla
Daha fazla  
Arkadaşlar indirimler sona ermesine rağmen Epic Games kuponları hala duruyor. Control indirimli fiyatından normal fiyata gelmesiyle birlikte tekrar 99 TL oldu. 60 TL indirim kuponunuzu bu oyun üstüne kullanıp 39 TL'ye alabilirsiniz.

Ayrıca oyunun Türkçe yaması da var. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
İndirim kuponu 1 Mayıs'a kadar kullanılabiliyor. Bence acele etmeye gerek yok. Örneğin Red Dead Redemption 2'nin %50 indirime girdiğini düşünelim (girmez büyük ihtimalle fakat örnek veriyorum). Oyun bir anda 300 TL'den 150 TL'ye düşer siz de 60 TL kupon ile 300 TL'lik oyunu 90 TL'ye getirirsiniz. Veya Ubisoft indirimlerinde Assassin's Creed Odyssey %60-%70 indirime girebilir bu sefer 310 TL'lik oyunu 50 TL gibi bir fiyata almış olursunuz. Bence beklemek daha uygun geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirime giren oyunu ayrıyeten kupon kullanarak satın alabiliyor musun ki?
İndirimli hali 80 TL üzeri ise evet, kullanabilirsin.

İndirim kuponu 1 Mayıs'a kadar kullanılabiliyor. Bence acele etmeye gerek yok. Örneğin Red Dead Redemption 2'nin %50 indirime girdiğini düşünelim (girmez büyük ihtimalle fakat örnek veriyorum). Oyun bir anda 300 TL'den 150 TL'ye düşer siz de 60 TL kupon ile 300 TL'lik oyunu 90 TL'ye getirirsiniz. Veya Ubisoft indirimlerinde Assassin's Creed Odyssey %60-%70 indirime girebilir bu sefer 310 TL'lik oyunu 50 TL gibi bir fiyata almış olursunuz. Bence beklemek daha uygun geliyor.

Onlar zaten indirim haftasında da alınabildiği için bu olayı anlatmak istedim. Odyssey 60 TL, Origins 30 TL, RDR ise 179 TL olmuştu.

Tabii RDR2 almayanlar kuponunu bekletebilir. Uygun bir indirim olduğunda RDR daha da uygun fiyatlara gelecektir.

Ayrıca Cyberpunk 2077 almak isteyenler de olacaktır. Onlar da kuponu saklayıp, aksilik olmaz ise oyun çıktıktan sonra 60 TL indirim kullanarak o oyunu da ucuza kapatabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar indirimler sona ermesine rağmen Epic Games kuponları hala duruyor. Control indirimli fiyatından normal fiyata gelmesiyle birlikte tekrar 99 TL oldu. 60 TL indirim kuponunuzu bu oyun üstüne kullanıp 39 TL'ye alabilirsiniz.

Ayrıca oyunun Türkçe yaması da var. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bilgisayarımı aldığımda ücretsiz verilen bir oyun Control. Oynayacağım en kısa zamanda.Lakin Türkçe çeviriye güvenebilir miyiz? Bu arada Cyberpunk 2077 bekliyorum 180 TL'ye alacağım kupon ile.

Bilgisayarımı aldığımda ücretsiz verilen bir oyun Control. Oynayacağım en kısa zamanda.Lakin Türkçe çeviriye güvenebilir miyiz? Bu arada Cyberpunk 2077 bekliyorum 180 TL'ye alacağım kupon ile.
Maalesef Cyberpunk 2077 alamazsınız kupon ile. Kupon sadece yılbaşında indirime giren oyunlarda çalışıyor. Başka oyunlarda maalesef çalışmıyor..

Konuyu hatırlatmak için iyi bir zaman diye düşündüm. Şuanda güzel indirimler var AC Odyssey i 60 tl ye alabiliyorsunuz mesela. Kuponun son 1 ayı kaldı. Kullanmak için fena bir zaman değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı