Merhabalar Sevgili Technopat Ailesi,
Epic Games Launcher'i çalıştırırken klasik 0xc00007b hatası ile karşılaşıyorum. DirectX'in son güncellemeleri, ekran kartı güncellemelerim tam durumda ProcMon ile baktığımda "wow64log.dll" name not found olarak görünüyor ancak System 32 üzerinden bu DLL'i silmeme de izin vermiyor. Çözüme ulaşamadığım için yardımlarınızı talep ediyorum.
Log Kaydı: EPİCLOGGFILE.PML
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Lifo hocam çok teşekkür ediyorum, ilginiz için sorunum çözüldü. Aslında aynı dosyayı silip yeniden kurmayı denemiştim fakat System32'deki DLL için gerçekleştirmiştim bunu, yardımlarınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.