Çözüldü Epic Games Launcher 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Victoria Louise

Megapat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (Zalman Optima II Soğutucu) / Ekran Kartı: XFX MERC RX 6750 XT / Bellek: 4x8 32 GB DDR4 2866 MHz / Güç Kaynağı: 850W MSI MPG A850GF / Anakart: ASUS ROG STRIX B350-F / Kasa: Sharkoon TG5 / Klavye: MCHOSE Ace68 TTC Uranus eSports Switch / Fare: ATK Blazing Sky Z1 Pro Max / Pad: FreeFall SV Base Haus Edition / Kulaklık: Sennheiser HD 560S + Boya M1DM Mikrofon / Monitör: Koorui G2421V
Meslek
Çevirmen
Profil Kapağı
1525871261
Sosyal'de gördüğüm konulardan da anladığım kadarıyla sistemdeki .dll dosyalarını kurcalamamız dolayısıyla aldığımız bir hataymış. Recep Baltaş'ın bu hata hakkındaki konusunu okudum ve DWalker rapor dosyasını aşağıya bıraktım, şimdiden yardımınız için teşekkürler. Sistemdeki dosyalarla çok oynanmış olabilir kardeşimin kullandığı bir bilgisayar çünkü. Henüz Fortnite'ı kuramadan bu hatayı aldım bu arada.

Epic Games Launcher DWI Raporu

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 haftadır bu hatayı çözmeye çalışıyorum ama nafile. Önceki konulara baktım, X3DAudio1_7.dll dosyasını silip DX kurdum ancak yine olmadı. Siteye kayıt olup konu açmak zorunda kaldım.

Aynı hatayı alıyorum ben de.

Logfile.PML

Gerekli birçok işlemi yaptım(VC++'ları kurmak, Win10 yüklemek, DLLdosyası indirmek gibi).
Buna rağmen sorunumu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Aio 210 adında bir program var. Yaklaşık 350 mb. Bu program bu sorunun çözümüdür. İnternette bu programı aratın, bulun ve indirip çalıştırın. Program Windows için gerekli tüm herşeyi yükleyecek ve sorununuz büyük ihtimalle düzelecektir.

İşe yaramıyor :/

Epic Games Launcher'a girmeye çalışırken bu hata ile karşılaşıyorum. Processs Monitor dosyası aşağıda. Yardımcı olursanız sevinirim.

@Recep Baltaş Abi yardımcı olursan çok minnettar olurum. :)
Logfile.PML

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı