Epic Games Launcher Çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba, Geçen gün Epic Games'ten ücretsiz GTA 5 aldım ama Launcher açtığım zaman ne GTA 5 ne de aldığım diğer oyunlar gözükmüyor. Bu sorun bir tek bende mi var? Sorunu yaşayan başkası var mı? çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Geçen gün Epic Games'ten ücretsiz GTA 5 aldım ama Launcher açtığım zaman ne GTA 5 ne de aldığım diğer oyunlar gözükmüyor. Bu sorun bir tek bende mi var? Sorunu yaşayan başkası var mı? çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
İS desteklenmiyor mu yazıyor ?

Merhaba bende de Launcher Güncellemesi başlatılıyor diyip bir türlü başlatmıyor. Ne yapmam gerek? lLütfen bi yardımcı olun.Video izledim gene olmadi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun indirmeyi geçtim neden oluyor onu merak ediyorum. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum? 3-4 gündür uğraşıyorum sinir oldum artık.

Merhaba bende de Launcher Güncellemesi başlatılıyor deyip bir türlü başlatmıyor. Ne yapmam gerek? LLütfen bir yardımcı olun. Video izledim gene olmadi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun indirmeyi geçtim neden oluyor onu merak ediyorum. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum? 3-4 gündür uğraşıyorum sinir oldum artık.

Bende olmadı böyle bir sorun ben bilgisayardan kaldırıp Epic Games'ten tekrar indirip kurdum hatta güncelleme bile yükledi belki sizde de aynısı olur tekrar indirip kurarsanız

Bende olmadı böyle bir sorun ben bilgisayardan kaldırıp Epic Games'ten tekrar indirip kurdum hatta güncelleme bile yükledi belki sizde de aynısı olur tekrar indirip kurarsanız
2 kere silip yeniden yükledim. Ama tık yok. Alta ki resimde videodan aldım.Benim bilgisayarımda 64 bit olmasına rağmen bu kısımda bende 64 bit değil 32 bit gözüküyor acaba sorun bundan kaynaklı mı diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-05-18_132300.jpg
    Screenshot_2020-05-18_132300.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı