Epic Games Launcher giriş yapmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar dün akşam Fornite'yi güncelledim sabah açarkan Launcher bana oturum aç dedi halbuki oturum açık. Sonra giriş yaptım hala giriş yapılmamış gözüküyor ve öteki aldığım oyunlarda gitti :( nasıl düzeltebilirim?

Epic Games'in arka planda çalışan bütün hepsini kapat. Sonra yeniden yönetici olarak çalıştırmayı dene. Giriş yap olmazsa bana tekrar dön dostum :)
Epic Games aşırı yüklenmeden dolayı arada çöküyor bekle birkaç gün olmazsa sıkıntı senin PC'de.

Epic Games'in arka planda çalışan bütün hepsini kapat. Sonra yeniden yönetici olarak çalıştırmayı dene. Giriş yap olmazsa bana tekrar dön dostum :)
Epic Games aşırı yüklenmeden dolayı arada çöküyor bekle birkaç gün olmazsa sıkıntı senin PC'de.
Yok knk şu an direkt resmi açıklama var zaten. Sorun var. Merak etmeyin düzelir birkaç saate.

Neden bilmem ama ben Launcher'i kapatınca hepten kapanıyor :)
Arkadaşlar size şöyle deyim hani giriş yapıyorum ya normalde giriş oldu da benim kütüphane, mağaza ve ana sayfa semesine gelince oluyor mesela Unreal Engine sekmesini açıyorum orada gösteriyor giriş yapmışım diye ama kütüphaneye gelince gidiyor ve nedense çözünürlük artıyor.

Arkadaşlar dün akşam Fornite'yi güncelledim sabah açarkan Launcher bana oturum aç dedi halbuki oturum açık. Sonra giriş yaptım hala giriş yapılmamış gözüküyor ve öteki aldığım oyunlarda gitti :( nasıl düzeltebilirim?
Bende de aynı sıkıntı var.Hatta silip tekrar indirdim hala çevrimdışıydı. Kütüphanemde de hiç oyun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı