Epic Games Launcher Güncelleme Sorunu

Talhaokte

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Epic Games'de indirme boyutundan çok indirme yüzdesini bekliyorum. Yani örnek, 1 GB indirme var, 1 GB indirmenin 500 MB'ı 160 saniyede iniyor, fakat yüzde olarak gözüktüğünde hala %1, %2'de kalıyor ve yüzdenin yüklenmesini bekliyor indirmeyi durduruyor, yüzde o anki haline yaklaşında tekrar başlatıp bu şekilde ilerliyor. Resimdeki gibi neredeyse %90'ı yüklendiği halde yüzde olarak %47 de kaldığı için yüzdenin yüklenmesini bekliyorum ve gerçekten uzun sürebiliyor, birkaç dakikada bitecek güncelleme 20-30 dk aldığı oluyor. Bu konu hakkında bildiğiniz bir şey var mı? Bu arada bilgisayara format attım her şeyi baştan kurdum bu sorun devam etmekte.

367672

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynısı oluyor merak etme. Sebebi orda olduğu üzere internetten indirmenin yanında bir de harddisk e yazma ve okuma aşamaları da vardır. İnternetin fena değilken bilgisayarın çok güncel değilse (harddiskin ya da ssd’in eski veya yavaşsa) bu sıkıntıyla doğal olarak karşılaşırsın. Yani kısaca bilgisayarını (ya da harddiskini/ssd’ni) yenilemekten başka yapabileceğin bir şey yok.

Bende de aynısı oluyor merak etme. Sebebi orda olduğu üzere internetten indirmenin yanında bir de harddisk e yazma ve okuma aşamaları da vardır. İnternetin fena değilken bilgisayarın çok güncel değilse (harddiskin ya da ssd’in eski veya yavaşsa) bu sıkıntıyla doğal olarak karşılaşırsın. Yani kısaca bilgisayarını (ya da harddiskini/ssd’ni) yenilemekten başka yapabileceğin bir şey yok.
Fakat neden sadece Epic Games de oluyor bu? Steam vb. hiçbir platformda bu sorun ile karşılaşmadım.

Tekrar merhaba, evet dediğinz şeyden dolayı bu sorun olabilir mantıklı, daha %1 de iken 30.5 mb güncellemenin tamamı indi, yaklaşık 15-20 dk dır bekliyorum ve şuan %14, gerçekten çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı ve bence bu dediğinizden farklı bir sorundan dolayı kaynaklanıyor
Bunun hakkında bir çözüm önerisi olan yok mu? 8.sezon güncellemesi 1.5 GB doldu fakat %10 hala gerçekten çok sinir etmeye başladı beni bu durum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı