Epic Games Launcher kısayolu yok

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
Arkadaşlar merhaba dün yanlışlıkla masaüstündeki Epic Games kısayolunu sildim sonra arama kısmına Epic Games yazdım hiçbir şey çıkmadı ama Epic Games bilgisayarda var. Dosyasına falan C diskinden bakabiliyorum ama giremiyorum nereden gireceğimi bilmiyorum. Nasıl girebilirim? Silip yükleyemem, GTA 5 var çok uzun sürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayar> Yerel disk> Program dosyaları> Epic games> Launcher> Portal> Binaries> Win32 dizilimini kullanırsanız ulaştığınız klasörden Epic Games kısayolunu oluşturabilirsiniz. Bende aynı durum olunca bu şekil yaptım.

Bu bilgisayar> yerel disk> program dosyaları> Epic games> launcher> portal> binaries> Win32 dizilimini kullanırsanız ulaştığınız klasörden Epic Games kısayolunu oluşturabilirsiniz. Bende aynı durum olunca bu şekil yaptım.

Çok teşekkürler 4 yıldır nasıl girerim diye düşünüyordum.

Hehee bende aynı şekilde sorunu ararken karşıma çıktınız hesap açıp yazayım dedim tarihe bakmamışım kusura bakmayın. Yine de başkasına yardımcı olabilir.

Yine de çok teşekkür ederim şakasına yazmıştım. Sırf bunun için hesap açmış olmanız bile çok kral hareket. Umarım bu vesile ile sosyale katılırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı