iyardimci06 Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2017 #1 Fortnite yüklemek istiyorum fakat durmadan bu çıkıyor, nedir bunun çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2017
Çözüm Recep Baltaş 1 Nisan 2018 Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin. Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın. Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin: Kod:Panoya kopyala msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız. Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz. Bu işlemden sonra 0xc000007b hatası alırsanız bu konuya göz atınız: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b SU-PQR1603 hatası alırsanız da bu konuya bakabilirsiniz: [Çözüm] Epic Games Launcher SU-PQR1603 Hatası
Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin. Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın. Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin: Kod:Panoya kopyala msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız. Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz. Bu işlemden sonra 0xc000007b hatası alırsanız bu konuya göz atınız: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b SU-PQR1603 hatası alırsanız da bu konuya bakabilirsiniz: [Çözüm] Epic Games Launcher SU-PQR1603 Hatası
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Nisan 2018 #41 ID ve şifre verin müsait olunca, bakalım. Artı 0 Eksi
Mekilen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2018 #42 Recep Baltaş dedi: ID ve şifre verin müsait olunca, bakalım. Genişletmek için tıkla... 727 726 148 Şu an müsaitim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2018 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: ID ve şifre verin müsait olunca, bakalım. Genişletmek için tıkla... 727 726 148 Şu an müsaitim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Nisan 2018 #43 Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin. Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın. Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin: Kod:Panoya kopyala msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız. Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz. Bu işlemden sonra 0xc000007b hatası alırsanız bu konuya göz atınız: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b SU-PQR1603 hatası alırsanız da bu konuya bakabilirsiniz: [Çözüm] Epic Games Launcher SU-PQR1603 Hatası Artı 1 Eksi Çözüm
Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin. Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın. Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin: Kod:Panoya kopyala msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız. Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz. Bu işlemden sonra 0xc000007b hatası alırsanız bu konuya göz atınız: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b SU-PQR1603 hatası alırsanız da bu konuya bakabilirsiniz: [Çözüm] Epic Games Launcher SU-PQR1603 Hatası
Berkay Kocamannn Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2018 #44 Recep Baltaş dedi: Bu işlem kurulum değil dosyaları klasöre çıkartılacak yer! Bunun yapıp bırakırsanız hiçbir şey kurmuş olmazsınız! @NookumPie senin de bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Abi bunu masaüstüne bir klasöre attım sonra içinde .exe'li dosyayı kurdum yanlış bir şey yapmadım dimi? Bunu kurmam rağmen aynı hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Nisan 2018 Recep Baltaş dedi: Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin. Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın. Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin: Kod:Panoya kopyala msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız. Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz. Bu işlemden sonra 0xc000007b hatası alırsanız bu konuya göz atınız: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b SU-PQR1603 hatası alırsanız da bu konuya bakabilirsiniz: [Çözüm] Epic Games Launcher SU-PQR1603 Hatası Genişletmek için tıkla... Bunları uyguladım ve sorunum çözüldü sorunsuz bir şekilde oynuyabiliyorum. Çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2018 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu işlem kurulum değil dosyaları klasöre çıkartılacak yer! Bunun yapıp bırakırsanız hiçbir şey kurmuş olmazsınız! @NookumPie senin de bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Abi bunu masaüstüne bir klasöre attım sonra içinde .exe'li dosyayı kurdum yanlış bir şey yapmadım dimi? Bunu kurmam rağmen aynı hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Nisan 2018 Recep Baltaş dedi: Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin. Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın. Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin: Kod:Panoya kopyala msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız. Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz. Bu işlemden sonra 0xc000007b hatası alırsanız bu konuya göz atınız: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b SU-PQR1603 hatası alırsanız da bu konuya bakabilirsiniz: [Çözüm] Epic Games Launcher SU-PQR1603 Hatası Genişletmek için tıkla... Bunları uyguladım ve sorunum çözüldü sorunsuz bir şekilde oynuyabiliyorum. Çok teşekkür ederim.
iLhannnOztrkk Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2018 #45 Recep Baltaş dedi: Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin. Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın. Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin: Kod:Panoya kopyala msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız. Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz. Bu işlemden sonra 0xc000007b hatası alırsanız bu konuya göz atınız: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b SU-PQR1603 hatası alırsanız da bu konuya bakabilirsiniz: [Çözüm] Epic Games Launcher SU-PQR1603 Hatası Genişletmek için tıkla... Recep abi ben o kodu çalıştır yerine yazınca bir hata veriyor. Onu nasıl halledicem ? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin. Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın. Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin: Kod:Panoya kopyala msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız. Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz. Bu işlemden sonra 0xc000007b hatası alırsanız bu konuya göz atınız: [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b SU-PQR1603 hatası alırsanız da bu konuya bakabilirsiniz: [Çözüm] Epic Games Launcher SU-PQR1603 Hatası Genişletmek için tıkla... Recep abi ben o kodu çalıştır yerine yazınca bir hata veriyor. Onu nasıl halledicem ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Nisan 2018 #46 Rehberi tekrar okuyarak. Artı 0 Eksi